Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pjesma k..cu nevalja. Pažnju privlači neko "žansko" obučena ko japanka (od 150 kila) i koja kokodače po sceni. Nevažno da li je pjesma Izraelska ili ne ali brate ku..cu nevalja.
Sve mi je FUJ iz te zemlje
Zena je dokazala da je najveca kokoska na eurosongu.
Eh da mi je čuna ko samopouzadnje u ove ublehe, đe bi mikraj bio!? :(
Nema od toga ništa,ostati će pobjednici...Sljedeća vijest..
Iskreno, ni blizu.
U naslovu pise da je tuze a tekstu da je do sada niko nije tuzio! Ovo mi dodje isto kao oni naslovi "SOKANTNO OVO ONO" a unutra glupost da ne moze biti veca. Je li stvarno dotle doslo da morate na taj nacin ljude hvatati da kliknu na clanak?
tuže umjesto optužuju, kao i jučer za Falcao-a: sumnjiv umjesto sumnjičav...ma Klix je to, prodaće mater za klik više
smrt izraelu !
Cuj Zidovi plagijatori,od kud to? Nece to oni naa'.
Ako se dobro sjećam, negdje krajem 90-tih je jedna pjevačica iz BiH optužena da joj je pjesma plagijat a to je prijavio neko iz Finske. Na kraju nije išla na Euroviziju.
I Hari Mata Hari nije isao na eurosong jer se autoplagirao. Vec bio prodao nekom pjesmu, pa onda sa drugim tekstom nastupio na izboru. starac i more se zvala pjesma, cini mi se
Ma jok
Ameri tek sad culi za eurosong
ma de sad ce zidovi rec kako su ugrozeni..
MOGUCA tuzba, MOGUCA diskvalifikacija, MOGUCI falsifikat, MOGUCI dogovor... u biti nema nista osim glasina i od toga pravite vijest sa naslovom da ih tuze.hmmm
@sanjo87. Pozutjeli novinari ne znaju za bolje.
https://www.youtube.com/watch?v=v8ENftFochg https://www.youtube.com/watch?v=6AtOcWOPT50 Kad nisu Danijela Popovića diskvalifikovali zbog ovog, ne vjerujem ni da će sad nešto poduzeti povodom plagiranja.