Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo za vidjeti, prelijepo za dozivjeti...malo se odmaci od ucmalosti, crnila i svega negativnog, pa makar na jednu noc postati nesto kao neka metropola
Svjetski!
Da ostavim oglas onima kojima smeta jer zive u centru pa mu se desava nesta u JEZGRI grada. Mjenjam 1 za 1 u Vogosci. fino, mirno, nema nista da pravi buku.
nosi ih đavo usrali su saobracaj , dosta raje je bilo koji su se izgubili
Mislim o.k.ko ovo voli nek mu bude i tako to...ALI zamislite kako je ljudima koji žive u Titovoj ulici. Nit možešš izać iz stana nit možeš ostat u stanu nit možešš zaspat nit možeš ne spavat ...u mozgu ti buba a opkoljen sa svih strana...Treba razmislit o tome da se ovo pomakne od vječne vatre na stadion.
Ako se pomakne na stadion onda ce takvi kmecavci ko ti pisati kako je zivjez ljudima na Kosevu, glasna muzika citavu noc.. sta god da bude takvi kao ti odmah traze bilo kakav razlog za crnilo
A sta me boli briga za ljude u Titovoj? Pa zivot u toj ulici ima svoje prednosti i mane, pa bujrum! Centar grada i jeste za ovakva desavanja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Bogu da je gotovo vise. Ovo ie sve postalo samo ne film festival. Zatvaranje ulica da bi se baste jos vise prosirile i pilo do aitnih sati
A sta tebe boli briga sto neko pije ili ne pije? Gledaj svoja posla. Ne pijem ni ja, pa ne prosipam mudrost ovdje o tome.
Nek se zavrsilo Nema vise jel tako??????
Divno!
spektakularno
Gdje je tih 20hiljada, nema ni 4-5 hiljada ljudi... od toliko DJ-eva u svijetu dovodite nake nepoznate.
Svaka cast na organizaciji! Bilo je nevjerovatno!
Zenama jala pase🤣🤣🤣, ne znam meni jedina vrsta muzike koja pase jeste ova elektronska.
A i vrh im je ova monolink return to oz
Na jednu zenu 10 muskaraca...znaci zenama ova vrsta muzike nije zanimljiva.
Pa kad neće niko da zove piće na ulici.
žene (djevojke) partijanerke su najbolja raja; i uskoro će se više žena drogirati nego nas .
E sad kad je prošlo, moglo bi se i do čaršije otić nekad!