Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god pričali film je filmčina
Plaču za alkoholičarom i kockarom s tri razjebana braka koji je živio na račun labilne bijede na minimalcu. Naloži ih s par sjebanih pjesmica, uzme im plate i pjane pošalje kući ženi i djeci bez dinara. Tugo
Pa jest ako si pogledao dva filma u zivotu
postali ste prenaporni sa Tomom to je samo doka da je film srednja zalost ali je marketing vrhunski
Kakvo smo mi društvo kad nam je boem heroj o kojem snimamo film i pola balkana plače. Nikakav!
Zabava lokalnog i ogranicenog karaktera. E sad toma najveci "umjetnik" na ovim prostorima. Pa nije ni cudo da se zemlja raspala kada su nam ovo velicine.
Ne volim alk, kocku i taj svijet, al koga ne dirne ovaj film taj je mumija !
Tamara lako je na play back pjevati, preofirno ..
al sam se isplako uz ovaj film majko mila
odlično... svaka čast bjelogrliću na glumačkom sastavu... svi su fenomenalni i klasa su za trenutačno stanje srbijanske estrade koje se sastoji od prosječnih drolja i glupih kockastoglavih napuhanih krompira tipa sloba radanović i ostala kompanijs... tamara je fenomenalna, milan isto tako.. tamarin muž koji je glumio doktora u filmu također.. a film je jedan od najboljih sa naših područja... čestitke..
Milan stvarno pjeva, a Tamara je samo otvarala usta, čisti play back, vidi se u jednom kadru, ona zatvorila usta, a glas još ide.
Ubiste sa ovom limunadom.Film je prava proljevasta trakavica.Sminka,frizure,gluma-sve ispd nivoa
Film je sranje.
Drago mi je za film,ne razumiju ga samo budale
Filmčina!!!
Sreca pa Milan nije pjevao na filmu 😂😂😂... Al Tamara je sasvim OK.
Tamara na play back, ali nema veze
Bravo Milane, predivni čovječe. A za Tamaru nije trebala dublerka u pjevanju, ko vila je.
Komplimenti mladim glumcima na izvedbi pjesme , neka se postide mnogi koji sebe zovu pjevacima.. naravno komplimenti Jiksimovicu i cjelom timu filma..
Milan stvarno pjeva, a Tamara je samo otvarala usta, čisti play back, vidi se u jednom kadru, ona zatvorila usta, a glas još ide.