Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBT Eurosong.
Ovo se masovno počelo zaobilaziti kada se pretvorilo u političko sr@nje Bolje i što ne učestvujemo a svakako smo već i slali naše lole laku i deena.
Imali smo i Merlina, Harija ...
Pokazao prstom na lokaciju Srebrenice? Aferim...
"Savest spava dok svet gori, razum spava dok svet gori." Ako niste razumeli antiratni test,preispitajte svoj mentality sklop.
https://www.facebook.com/reel/926357465284145?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz Vrijedi poslušati
Srpska pjesma produkcijski odlična, pjevač slab. Vuče na dobru filmsku muziku ili za rave party. Šveđanka najbolje otpjevala. Finska će dobro proći, mada je pjesma totalno bezveze.
Cega se lik dosjetio
Patetika u cilju dobijanja eventualno kojeg glasa više
'Ebem te srbijoooo Idem preko zemlje srbije, ništa nije ko što bilo je. Samo mržnja ovdje stanuje, odlazim sto ranijee...
Bosna još jednom pokazuje da pripada negdje između Senegala i Kongo Zaira... Ni prenosa ni učestvovanja. Bravo neandertalci
Mozda ti je babo iz Konga. ;) Ne ucestvuje bar 10 europskih drzava, a medju njima i mi. Slazem se da bismo ipak trebali ucestvovati, dobra je ovo reklama mada je kvalitet pjesama nizi nego ikad.
Imaš na youtube-u