Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Luka, dobra pjesma,dobra poruka.Sretno vam bilo komsije.
Kakav predstavnik hahahah..
Joj al kad se Bosanci nađu komentarisat, a scenu im sačinjavaju: Jala, Buba, Džejla i Dubioza. Ne bi mogli sakupit dovoljno izvođača za jedno polufinale.
Dajguz
Samo mi se sere A papira nema
Joj brate dragi - kao da je cilj napraviti što čudniju pjesmu koja nije ni nalik na nekadašnje pobjednike i onda pričati o nekim sranjima i porukama koje te pjesme skriveno poručuju. Manite nas sa tim glupostima. Pjesma ti je bezveze i nećeš proći dalje i ćao.
Vidi se da nemaš blage o Eurosongu. Stvarno mislis da bi jedan te isti zvuk dvaput mogao dvaput da pobjedi. 🤣
Svidja mi se Lukina pjesma, njegov glas, izvedba i tekst pjesme. Zelim mu najbolji plasman na Eurosongu.
Mladja verzija naseg Deena.
S obzirom koga su slali prošle godine nije ni ovo ništa veće smeće
Sa malo riječi rekao je sve o Srbiji i srbima: neka samo spavaju dalje, bolje je i to nego da zulum čine okolo... Fantastično, hvala ti Luka, sve istinu zboriš, samo piši i dalje...