Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam srecu upoznati ga 2002. godine kada je dolazio u americku bazu "Orao" kod Tuzle.Tada je odsjeo u jednom hotelu gdje sam tada radio. Opusten lik,susretljiv i sasvim normalan.Druzili smo se nekih sat vremena na recepciji,i to je to. Iako ne slusam ovu vrstu muzike,par pjesama sam tada naucio. Pocivaj u miru covjece.
At least he lived to see 24
Danas sve drugo osim kurona otrov vakcine uzrokuje srcani zastoj, eee moje drage 🐏🐏🐏...
RIP Legendo !
Rahmet mu duši...
R.I.P., ali dobra je i amish paradise od wierd al yankovic.
R.I.P legendo...
hercika ga izdala,malo crack se pusio u zadnje vrijeme
Film i pjesma su obilježile 90-te. Mlađe generacije hoće da su "cool, moćni, bogati i zaj....." a realnost je prikazana u filmu koji je tada snimljen. Pogledajte film. Barem 90% mlađih će se naći u barem jednoj sceni filma....
Tad je MTV bio pravi MTV, cartoon network je bio pravi, ovo sad sto se emituje ima samo jedan cilj, a to je zaglupljivanje naroda.
jedna od najglupljih "pjesama" svih vremena
R.I.P najbolja pjesma ikad znam je napamet 😔😔😔😔Death ain't nothin' but a heartbeat away I'm livin' life, do or die, what can I say I'm 23 now, but will I live to see 24? The way things is going, I don't know slusace se jos
RIP, bio je jako dobar umjetnik :((
R. I. P OG
Zadnja stvar koju je rahmetli buraz stavio na FB bila je njegova... "C U when U get there"... Sjebah se nanovo nakon toliko godina.. RIP, bio si jedan od unikatnih.
Rest in peace legend !!!