Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo čekam pobjedu Sejle i pokušaj ulaska supruge ratnog zločinca i sikovatelja na mala vrata... za šaku dolara sve prodajemo. kako je nije stid pričati da joj se divi dok ova pjeva pjesme o draži... FUJ
Prodali su te političari. Ķako je Bake prodao I žive i ubijene Vučiću. To se nikada zaboraviti neće. Ovu djecu gledaju milioni ljudi po čitavom svijetu. Predstavljaju nas bolje od bilo koga natruhlog političara.
Kakav uspjeh u pm
Mene sramota!
Omar je za deset klasa bolji pevač od Dejana.Zasto baca novcic?To nije posteno.
Kad ne možemo na SV i EP u fudbalu,možemo u zvezde granda,a ovi iz BH Fanatikons eto im prilike da navijaju za svoje.jesul se oni oglasili uopće o ovome.
Nema nas na Eurosongu, ali zato ZG nam niko ništa ne može. Ceca gledala kako Arkan maltretira logoraše, a sad joj Zonicka pjeva i zabavlja je.
iz Divanhane u Zvezde granda zajedno sa cecom 🤮… koji fijasko,moralni hvaleći se pri tome da ti je Kemal Malovčić dajdja
Mali primitivni zeleni! Em sto ste primitivni i neobrazovani nego ste i populusti! Lupate iste gluposti svaki dan. Sram vas bilo! Po vasem samo je dobro u iranu u pakistanu... Narod BIH je dokazao u vecini da nije zatucan kao sto ste vi. Vi ste jad, bijeda i stid ove ponozne BIH!
Isto ko da joj je dajdza Pavaroti pa se hvali nesto hahaha
Sram vas bilo za ovakve tekstove. Stidite se sebe, svog obrazovanja. Papani!
Ko to jos gleda
Mislim OK riješit će sebi omladina koliko toliko egzistenciju, ali meni ovo nije za ponos intelktualno, ekonomski, sportski ništa a dangubljenje tu smo vrh.I da, vi iz druga dva naroda u BiH ne naslađujte se u komentarima i vas ovdje brojim,vi mozda i prednjačite i vi ste Bosanci i Hercegovci.
Tu smo prvi... Zalosna nam majka 😂
Ne nego bi ovi mladi trebali preprodavati robu na pijaci na Stupu! Jel mali "genijalni" zeleni! Vi ste sramota, jad i bijeda ove drzave!