Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade je umjetnik, kosmopolita, a prije svega ljudina. A vi...samo taj trag sto vam prsti ispisase na tipkovnici ubudjalih mobitela.
nismo ni iz rata izasli kao bolji ljudi pa necemo ni iz pandemije. g. Rade je uspio u svojom umjetnickom zvanju..bio je i u Hollywoodu...svaka čast
Odo ovg našeg priglupog i nepismenog naroda mošeš napraviti komuniste za godinu dana, pa onda opet fašiste, nema problema. Ne samo našeg. Šta možeš očekivati od ljudi, koji slijede nekog Miloševića, Tuđmana, Aliju, njegovog sina, Karadžića... Tu sve kad sabereš nema jednog pametnog čovjeka, sve bolesnici.
we are better than irish rover,,,https://www.youtube.com/watch?v=cZXnJ4UYh40&list=RDMM&index=2...we are slavic people.
Ne bih se ja opterecivao da imam izbora Rade. Ako budem ignorisao sve ovo sto se desava, i pravio se lud i slijep, samo ce me još jače lupiti po glavi.
moze li jedna antiratna?...https://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU...Hair - Let the Sunshine In
gromada od covjeka, najveci umjetnik ovih prostora... za vas koji ga vrijedjate a nikada ga niste ni poslusali niti gledali, 6. aprila je bio sa gradjanima na ulicama Sarajeva...
Pametno
Legendaran glumac
Uživa u Istri, država mu financira projekt, održava program i bavi se s onim sto voli.
kaze rade na n1 ako rs hoce da se odvoji nek se odvoji..obicni palamudan, kaze sarajevo nije ono sto je bilo naravno da nije nakon 4 godine opsade i agresije..sarjevo je danas 100x jace i bolje
Ostavite Radu na miru. Da je po njegovom, niti jedna majka ne bi zaplakala. On samo kao i srbijanci i bošnjaci žali za jugoslavijom dok ovi drugi i krive Hrvate i Slovence za to .
Moj Rade da su svi gospoda ko ti gdje bi nam kraj bio