Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loša droga
Prosjek godina 45+... Kriza srednjih godina drma uveliko
😂
Sve oni abili sto su 2014 bjezali sa ovakvih mjesta i za nas govorili da smo narkomani :D
Slazem se
Dosta si u pravu. Na prve dvije tri slike sam vidio bas takve trebe.
najveci drogerasi su po kafanama. ovim eventima najvise prisustvuju ovi urbaniji. vidi se po komentarima sklop keramicara. momcima svaka cast za organizaciju. muzika im nije po mom ukusu, skilovi manje vise basic, ali svaka cast. samo naprijed.
Ovo su oni sto im je ulaz 50 maraka. Ko da je solomun dosao. Zato nikad nema vise od 100 ljudi
Kad se covjek opusti uz ritam muzike i fizicki pokrece oslobadjaju se pozitivne energije i to bez droge. Razlika droge i kad je covijek prirodno sretan euforicna djelovana su slicna. To sto neko kaze da su ovi drogerasi je samo bazirano na samom strahu pojedinaca da se ukljuce u slobodi i povjerenju i podjele lijepe trenutke sa svima oko sebe. Zbog pa i 5% drogerasa ne mora se ocrniti ovako lijep dogadjaj u kojem se mnogo pozitivne energije oslobodi.
Ovakve zabavice su smišljene usranushe, fol za neke biznismene, cuj do 23:30🤣, sta poslije? Leći i čekati sabah sa šejtanom
Dileri zadovoljno trljaju ruke 😂
sekta
neko ig ove desno s prve slike ?? ovo je pravo zensko
Sve ok, neka semplova i dj-iranja, najavite kad bude na open-u kakva tvrđa rokačina uživo, ala Divlje Jagode, Atomsko, Kerber i sl.
pa svako malo su ta exyu 5ranja
Od ovih treba mozes dobit samo povraćanje u neka doba kad pomiješa spid i alkohol
drogerasi
Pa šta je ovo, gdje je štand sa pečenicom, gdje je janjetina, ringišpili, muzika pod šatorom..... Šta su ovo napravili?
Mozel se zguzit ovdje sta, da ne dolazim dzabe na ovo sr.anje
Pa sestru ko ti nije pito, nije ni dobio. Iz prve ruke
Korida pa hajd
Korida pa hajd
Tanko