Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista divno za slusati, pozelio sam da snimak potraje, opustajuce. Sve cestitke nasoj filharmoniji 100 godina kulturnog sadrzaja i pokazatelja da stojimo ravno uz rame mnogim svjetskim filharmonijama, klasa, bravo
Svaka cast da postoje jos ljudi koji posjecuju pozorista i imaju priliku biti dio kulturnog sadrzaja kojim diriguje gosp.Zubin Mehta.Sta reci sad na TikTokere Hudu,Sanela Patka i njihovu publiku.No Comment
Maestro Mehta, hvala na promociji naše zemlje.
Valjalo je ovo izdurat, al sve se more kad čoek ima viziju i karakter. Jeli bijo onaj čelavi s bradom što se vozika helikopterom svaki čas? Kako se ono zove?
E čuj i Sabina bila, bez nje bi sve propalo.
mislim da je maesto izgubio par kilograma zbog paklene vrucine u pozoristu.Jer vlasti nisu bile u stanju da uloze u isto marke u zadnjih 30 godina.
Kome je bitno ko je bio u publici, nekakve političke spodobe, kome je bitan nekakav Kurt??
Odličan kulturni događaj koji i prilikuje metropoli države.Hvala velikom Mehti.
O-ho. Zubin Mehta. Jel moguce....
Ja bi ovog Christiana i ovu Sabinu s noge na nogu ispratio pocasno
Zasluzio si sendvic. Eno bice i sok u centrali
dvijezabe Lord radi za sendvica? Ja kada sam trolao strance u Bosni, Gacanin je pio kafe sa Konakovicem
joj kad čujem da je bila zubata čunić meni nije dobro.
Tiktokeri i mobitel meraklije se ne uklapaju u koncert klasične muzike. Sumnjam da znaju da razlikuju i najbanalnije elemente djela koje se izvodi a mozda ne znaju ni šta se izvodi.
Schmidt i Ćudić potpuno u neprirodnom okruženju.
neću ako nema Benjaminr Karić
Zasto ne? Bice ministar Konakovic, dijeliti hOrvatske putovnice i ulaznice za Thompsona