Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da se bendovi trebaju vise posvetiti kvaliteti zvuka da barem mogu parirati ovoj novoj jala brat furci i narodnjacima, tek tad ce se rock'n'roll scena shvatiti ozbiljno i mozda cak ozivjeti. Za sad samo nastaviti s radom i pridonosit da se stvori scena u BiH.
Treba u Sarajevu neki lokal gdje svaku noc svira neki rock ili heavy metal grupa da se vrati normalna muzika tamo gdje i pripada a to je u Sarajevu
@ojhaaa Tako je sad kad nema vise njiha trebalo bi otvoriti par dobrih rock barova a smanjizi kolicinu dudlaonica.
jest grdna
Nije loše, ali treba malo poraditi na dinamici i udaljiti se od ovog "Nightwish" stila. Izgraditi nešto svoje. Potencijala imaju.
Ko nekakva kopija divljih jagoda. To je djeco davno prošlo vrijeme.
ali official music video hahaha a niko ne zna za njih
odlican glas!
Samo da je malo muzika glasnija u odnosu na njen glas bilo bi čista desetka, ovako 10- Teško kod nas prolazi ovaj heavy metal (domaći), u svakom slučaju ide na play listu.
NE VRAĆAM SE U SARAJEVO OSTAĆU U LINZU ŽENA ME STUKLA TAŠNOM SAD CJELI ŠEHER PRIČA, A TO BILA JEDINA ŽENA KOJA ME TOLERISALA DOK SAM JOJ PARE DAVO, JAO KME
Ma bezveze ste, ova djecurlija su bolja od vas :( https://youtu.be/wPfNs_N9nE4
@rahmetlijaTito Nije kritika za TF-a