Pozvali ljude da doniraju
162

Šejla Zonić i Mirza Selimović odgodili premijeru dueta u znak solidarnosti sa žrtvama poplava u BiH

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Šejla Zonić i Mirza Selimović odgodili su premijeru dueta zbog solidarnosti s unesrećenima u poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu.

"Premijera dueta koja je prvobitno zakazana za iduću sedmicu prolongirana je za datum 15. 10. 2024. Ovim putem vas pozivam da zajedno pomognemo našim komšijama, prijateljima, svim ugroženim porodicama u ovim teškim trenucima. Pozivom na humanitarni broj 17039 u organizaciji Pomozi.ba doniramo 2 KM i direktno pomažemo ugroženima u ovoj teškoj nesreći", napisao je Mirza na društvenim mrežama.

Također je podržao jutrošnje proteste za onkološke pacijente u Tuzli. Šejla je prije nekoliko dana otkrila fanovima da je snimila duet s Mirzom te im poručila da očekuju ugodno iznenađenje za njihova čula.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 - ASA Banka d.d. Sarajevo.