Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvalila i zasluženo, bravo Šejla
zar ovo neko gleda?
Neprikosnoveni smo u ZG... a ostalo.. Bil Hajr
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to se cekalo klixe.. Na spavanje.
Cestitke b komponenti na najvecem uspjehu u svim takmičenjima
Bravo Šejla
valjda je iz Sanskog Mosta a ne Tuzle !!!!
130k x 1KM za popovica a djeca na listama cekanja za lijekove...e moj bosnjo..nikad pameti doci
Koliko su ti pokrali "domaći" a da nisi ni osjetio? Milijarde, zbog toga loše živiš. Tek da znaš.
130k x 1KM za popovica a djeca na listama cekanja za lijekove...e moj bosnjo..nikad pameti doci
glasas za nekoga cija je mentorka ceca....ovaj je narod zaista otisao u 3pm
Gledam komentare zašto se humanitarni broj ne poziva za ovo-ono a niko ne kaže što ridjobradi ne vrati ono zlato što prisvoji
Eto udovice u Tuzlu, doduše gradu koji aplauzom dočekuje himnu Srbije tu nema niša sporno.
Nije li ona iz Sanskog mosta?
Taj isti Sasa Popovic kojeg neki pljujete puni drzavnu kasu,placa poreze,privlaci sponzore i popunjava tv program. Sejli sve najbolje i da se ne izgubi usput negdje u popularnosti. Nadam se da ce dobiti dobru pjesmu.
Od onako kulturnih pjesama koje je pjevala u Divanhani, ona je prešla na kič i cajke. Fuj. Sve za pare.
Stvarno mislim da ovo niko ne gleda ali ipak imaju svoju publiku. Po merenju u Srbiji je veoma mala gledanost ali ipak u BiH se gleda masovno a i najviše se prijavi kandidata odavde.
Paradoks, da ziri u drugoj drzavi ocjenjuje pjevace, izvedbe njihovog nacionalnog blaga, dok je ta ista drzava sve radila i radi da rasturi tu drzavu i sevdalinku prisvoji kao srpsku narodnu pesmu.
Pa skoro sve sevdalinke su Srbi napisali.
Hljeba i igara. Rimski car kad je vidio da se sprema pobuna i da je sve otislo u 3 PM rekao je dajte im hljeba i igara napravite Coleseum. Šejla dobi više glasova nego humanitarni poziv za lijecenje nekog oboljelog od raka. Da je ovolilo poziva bilo za nabavku aparata akcelatora u njezinoj Tuzli za lijecenje onkoloskih bolesnika mozda bi i danas imali aparat a ne cekali FBIH i TZ kanton. Sad imamo punjenje kase Granda i glupe bosnje. Sejli sretno u zivotu.
Koji je ovo sund...
Nivo primitivizma koji smo dostigli je unbelievable covjece. Zamislite kako bi to izgledalo kad bi ovih 130 hiljada poziva bilo upuceno pomozi.ba ili nekom bolesnom djetetu. Nazalost to nikad necemo vidjeti na truhlom Balkanu. Ovo drustvo me svaki dan sve vise i vise fascinira. Ko’ sto rece Stulic : “Hladan kao led, ubilo me beznađe…”