Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Publika je odraz svega. Ako ljudi u Sanskom Mostu nemaju problem sa Cecom i dođu na koncert, što bih ja imao...
da je ALAGIC ZNAO ne bi branio
Je l' iko došao na koncert? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U nezgodnoj situaciji se nasla djevojka samo tako. Voli da pjeva, ode na takmicenje i dobije Cecu za mentora i pobijedi. Nije je ona birala nego je tako ispalo. Da je bio neko drugi nas i da ga je zapala Ceca i da je pobijedi/la isti bi belaj bio. Realno cura nije nista kriva i svako zna da Ceca ne moze pjevati u S.Mostu ali Sejla moze zasto da ne.
Problem je sto ovaj narod ne zna ni ko je bio Mehmed Alagic, a znaju ko je Ceca
Sto se nije povukla kad je dobila cecu? Zasto se sprijateljila sa cecom? Zasto je pravila budale bosnjaka kada se pitala sta imaju protiv cece?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel izvela onu numeru sanski robijas? To joj vise odgovara, uz mentoricu..
al vidi stadiona i bine! kakav krs! ko teferic.
A sada na sami vrh. A ovi " menađeri" zavidnici neka razmisle. Neka dobrooo razmisle!
dosadni ste vise s dotičnom
Nista od nje dok se ne razvede.
Haro je mentorki bio mentor
Ja nikad više neću napisati ništa u vezi ovog.Žao mi Vas je g. Alagiću.Vaše historijske pobjede pogazili su vaši sugrađani, srce me boli.Da bi ona pjevala tu,osvojen je Vlašić , odbranjen je Bihać.Još jednom srce boli ali tako je kako je. Da stvar bude još gora direktno u interviju je cecin muž rekao da mu je neostvarena želja da poslije Bijeljine uzme Tuzlu.92 ge uzeli su Kalesiju, i dokle su došli svaka kuća je zapaljena, kao da je neko povukao liniju.
Zbog ove frke oko nje našao sam njene nastupe na YouTube i bio sam oduševljen kako pjeva! Njoj zaista nema ravnih na ovim balkanskim prostorima! Što se tiče cece ne vidim kod Šejle problem jer je otišla tamo i nastupala po pravilima kuće koju vodi Popović! Alija cijeli rat bio na vezi sa DB-om u Beogradu a bakir u taj isti grad slao delegaciju da javi arkanovim gazdama da je razbucao Tužbu a sada problem Šejla ganjala svoju karijeru jer da nije niko je danas ne bi znao
Jako arogantna i puna sebe.
Pa čovjeće, dama imaglas, imstas i plus izuzetno muzički školovana. Zar treba da spusti glavu zbog komentara frustriranih "patriota" koji mogu da nastupe samo po mahalama i seoskim vašarima.
Šejla nek te mentor nauci patriotizmu
Ma curator prva liga a pjeva fantasticno. Samo pjevaj i ne obracaj paznju na praznoglavce
bosanska ceca, sta fali, bilo pa proslo, treba prastati i siriti ljubav, na sta si spao bosnja
Cecina mala
Kad će pjesma Šejla?
Zena pjeva fantasticno.... tudje pjesme....