Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusava da prikrije svoj ocaj najavila je svoje nastupe sirom BiH izmedju ostalog i koncert u Sanskom Mostu sa Mirzom Selimovicem. Jel postoji zvanicno obavjestenje da je grad organizator? Sve dok im ne date hladan tus bojkot nece se nauciti pameti. Ne bih otisla da mi plate. Znaju iz Granda da su se ugasili sto se tice BiH kandidata, publike ukoliko ne odrzi koncert na bilo kakav nacin.
Poslao Sasa Popovic Mirzu Selimovica da pogura hahaha. Kada vidite gdje je najavila koncerte i ko je slusa pametnom dovoljno. :) Najavljeni nastupi: Minhen, Frankfurt, Bihac, Velika Kladusa, Ilijas, Sanski Most, Kljuc, Kalesija, Zivinice, Tesanj, Zavidovici, Gradacac, Ljubljana, Gaildorf, Vlasic.
Zasto ste toliki hejteri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
je li ovo ona stovateljica lika i djela arkana
Pa hoete li svaki dan pisati o ovoj pjevaljki, pa dosadila je svojim jadikovkama i pjevanjem. Kad raja popije samo nek drnda ko god da pjeva, samo da nije gluho.
Bila u Minhenu,u srpskom lokalu naravno,mjesto dje su samo srbi.I treba da je tako,s cecom pod ruku.Da sam znao na vrijeme gdje pjevas,pa da ti jedan odojak ponesem i da,mi jednu od Baje Malog Knindze otpjevas.Poz iz minhena,ti si sada nasa srpkinja,pusti ove bal3 sta pricaju.
Loem ovjeku smeta tua srea samo zato to svoju od zlobe i zavisti ne moe da stvori. Kvarno srce neplodna je zemlja.
itam konentare i ne mogu da vjerujem. E Svima Bonjacima poruujem, pa dajte omoguite vaoj djeci takmienje kakvo ima Srbija i va "problem" rjeen. U ZG su pobjedili: Dejla, Ibro Bubin, Mirza, Selimovi, Nermin, ta je sad Bonjacii? Sram vas bude da mi iz drugih zemalja moramo da branimo ejlu od vlastitog naroda. Uas! Iz Hrvatske ejli podrka, ekamo je u Zagreb moja obitelj i ja da uivamo u njenom aneoskom glasu. Bravo ejla
Svi su dobrodosli, Dragan, Marija, Viki,Sneana, Saa svima puno srece i uspjeha ali postoje i oni koji su nedostojni i negdje ima crvena linija...ovu treba na ignore staviti, pjevaj po dijaspori i selendrama, pa i do milanske skale ako doguras sretno.
Preseli se ti u Beograd. Tamo imas vece prilike za razvoj.
Ona je dokaz da mi nikad necemo naprijed
Smorili ste vie sa njom.
Pjevala u buregdzinci
Nece ova dugo izdrzat pod pritiskom Bh javnosti, samo ce moc pjevat u Srbiji i po dijaspori
A koliko pakosnog naroda. Hejtaju djevojku ni krivu ni duznu. Pa ona e uskoro biti velika zvijezda i zaraditi velike pare svojim radom, a vi ete i dalje biti slijepci bez 5 maraka u depu, koji e te uz svojih rupa pod lanim identitetom pisati hejt komentare. Kako ne vidite da vas to niemu ne vodi?
Nek zaradi 100 miliona sto semmene tice, vama guzonjama sto vam je sve unpare i ne treba bolja.
Propali u svojim ivotima pa im kriv svako
Pustite zenu vise na miru. Ima svoj zivot i pravo da zivi kako hoce. Ona je izabrala ovaj put i nek joj je sretno.
Tacno tako i neka ga zivi sa arka novi com
Pa ona sama pravi sebi negativni marketing, laze cim zine
Al nas peru sa ovim na ruke Dosadni ste boli me za Sejlu.
Znaci bila mi je top pjevacica, sjecam se koncerta dok je s Divanhana pjevala u pivnici... sad je pala u mojim ocima i ocima mnogih. Ko se stidi svoje kulture i historije, gazi je, za mene je nistavan. Zavrsit ce kao kafanska pevaljka koju ce kititi eurima
Pazi sad pomogao grand u promociji, danas gdje je mogla preko instagrama i tiktoka sama sebi fenomenalnim pjevanjem da nabije 200-300 hiljada pratitelja, neka sad sa zeljkovicom pjeva
Sada je jos bolja pjevacica i jos veca zvijezda. Bravo Sejla...
Kad je potrbeno nekome skupiti novac za lijeenje, nema teorije da se donira potrebni iznos pozivom na broj. Kad su u pitanju "zvezde" i trpanje novaca u dep hinji popoviu, glasa cijela nacija po 10 puta! Dajte nam samo hljeba i igara!!!