Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci ceci da mi još niko nije vratio namještaj iz kuće što njen čojk odnese govoreći da ja to poklanjam za srpstvo i borbu za opstanak svetog srpskog naroda
Negativci, primitivci i ljubomorni mozete samo bljuvati vasu negativu! BIH, odavno nije imala ovakav glas! Bravo Sejla! Do pobjede!
hahaha kakav bolesnik. Eto pobjeda u zvezdama granda bitna za nas pravo. Ako pobijedi ide doček pred vječnom vatrom ne sikiraj se
Imali neki zakon da se to zabrani emitovati u BiH,a i ovim nasim sto se tamo takmice zabranit povratak u zemlju.
Sto?Da nemaju za hljeba ko ti?
S ovakvim komentarima nismo bolji nista od ovih sto srbuju. Sto mora bit nacionalizam i mrznja, ako ti se ne slusa muzika ne slusaj, promijeni kanal.
Nemam nista protiv cure, al ljudi dragi nije jedina koja se prosla dalje. Toliko ucesnika ima iz BiH koji su predobri i u istom rangu kao i Sejla ali s njenom reklamom ste smorili. Ohladite malo..
Sejla ce pobijedti cijela Bosna i Hercegovina glasati a Popovice da milijone broji!? Dobice ugovor na 9 godina da radi za Grand Mili i ekpia ce da uzmejo milijo za ti 9 godin!?
Ovi negativni komentari su samo zato jer je Sejla iz Tuzle. Kad se naš Sarajlija Ibro Bublin takmičio cijela Tuzla je navijala i glasala za njega. I svi smo se radivali jer je pobijedio Mi imamo problem sa teškim antagonizmom među gradovima. Inače o muzičkim ukusima nw bih nusta rekao jer je to drugi par rukavica.
Oduševila žiri a obje dobile maksimalan broj glasova? Prošla za dlaku a kasnije prošla i ta druga.
Kad budemo prvi u regionu u nauci i nečemu konkretnom onda će to biti vijest.
Uh evo odma' mi nesto na bolje zivot krenuo! Kao da je plata narasla, a cijene svega se smanjile! Ako Sejla osvoji ZG, imam osjecaj da cu moci i stan da kupim! HVALA KLIXE, HVALA SEJLA, HVALA ZVEZDE GRANDA, NAJBOLJI STE
Pjeva fantasticno, ali podhitno mora stilostu promijeniti, bolje u trenerci da izadje, nego u ovome sto oblaci.
Pa nije ona jedina iz BiH tamo bila sinoc. Podrzavam da koriste marketing i traze svoj uspjeh, ali ovce koje glasaju i daju lovu - ne podrzavam no sta je tu je. Sami smo krivi sto imamo neobrazovano stanovnistvo. Ko je obrazovan nece bacati pare u vjetar.
kakvi primitivci i bolesnici u komentarima ... nevjerovatno da ne spominjem ljubomoru i licemjerstvo
Pa kcer sebkinog malog zivjela godinama u Bgd-u pa nesto ne vidjeh da je neko napada zbog toga! Licemjerni mali zeleni!
Ja ne znam da li vas ova Sejla placa da je reklamirate ili ona ima nekog od svoje rodbine da radi u redakciji Klixa. Iskreno, ona sinoć i nije "oduševila" žiri. Mirza Pandur, Dino Suljic Antonija Čerkez su sinoć oduševili i žiri i publiku, ali posto nemaju nekog svog uhljeba da radi u Klixu zato nikad i ne pisete o njima.
Antonija pjeva, jer je Smrkova treba, inace s pjesmom veze nema….
Oćemo Šejlu da nam peva u Saraj'vu za Novu godinu ...
Jeste dosadni sa ovom djevojkom ili ona placa da se reklamira ovoliko? Ne kontam
čestitam saši popovicu.zna čovjek napraviti pare..ko fol 2 puta teška odluka pa ih sve pustio u finale.ha ha pola ih iz BiH..pametan saša ..glasanje i odoše pare iz BiH u srbiju.dok je ovaca bice i vune
Nikad joj Cecu neće halaliti! 😂
Ode Džej.Lo dođe Šej.Lo. 😂 Ova samo još iz paštete nije iskočila.