Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nece moci ni prdnut a da oni iz granda ne zarade narednih 10 godina
Pa to je fer oni su je proizveli
Gotovo je, sad ce morat davati ckepi Popovicu i nekim srpskim pjevacima za ''promociju''
450 000 sms PLACENIH glasova ???????? nema vecih budala od nas sirotinje
Da te Škoda dugo služi kao i tvoj prelijepi glas, Bog neka ti da zdravlje i strpljenje i da nam pjevaš još duuugooo duuugooo duuugooo, ne osvrći se na pogane komentare takvih će uvijek bit. Svaka tebi čast na svemu pokazanom. Kulturna, školovana ma nema se šta reć nego najbolja si.
Razvedi se bona sto ce ti onaj.
Bila je s 50 muskaraca prije njega. Sad je se smirila i postala postena hanuma
Ta kosa ti ne stoji nikako, izgledaš 10 godina starije. Nema potrebe da podilaziš trendovima ako nešto tebi ne stoji
Eto sad mozes sa mentorkom pjevati na sve srbskom saboru.
Prosto ne mogu vjerovati koliko primiti..ih, zatu..nih, zavidnih hejtera! Sve to ide iz kuhinje sa poljina! Mali zeleni opametite se, pa ne mozete sve, bas sve kritikovati! Ne valjaju vam tramvaji, trolejbusi, nova pruga do Hrasnice, trola do Vogosce, showrun F 1, filharmonija ispred pozorista, austrijski bal u vijecnici, pobjeda Sejle, party na krovu Svjetlosti, ... pa imali ista da vama, malim zelenim vala?
Gdje su Nermin, Ibro, Anid, Mahir i ostali pobjednici?
Anid razvaljuje kako ja znam. Momak nastupa po cijeloj europi a sezona svadbi je pocela tako da ubija momak 🙂
Ima i onaj Haris Berkovic, Dzejla Ramovic
Sramota
Sejla ce uzeti jos takvi 10 skoda itd!?
Tugo moja
prolaze nam dani, perom bola istetovirani
Super silne smo pare dali da bi Sejla pobijedila.Hajmo SMS usmjeriti.na jedan cilj neki park, neku rijeku izgradnju doma, bolnice.Ovako pomogli Grandu ovoj Sejli da fino zivi a mebitna stvar za ljude i zajednicu.
Ja bih u zemlju propao da mi je kći pobjednica zvijezda Granda.
zapitaj se sta tebe ceka ako imas kcer..
Sejla svaka cast. Puno srece u buducnosti! Klix da napravi budzet za psih-oloske pore-mecene komentatore i svima po pakovanje ta-bleta da dostavljaju kuci na mjesecnoj bazi. Ovo je katastrofa. Od 19 komentara jedan ili dva komentara pozitivna, a onda ja dobijem informaciju da nem ogu komentarisat jer ima govor mrznje u ovome. Ccc
Zar svaki komentar mora na svaku vijest biti slobodan, jer AI Klixa.ba briše i filtrira sve do te mjere da ne smijes nista sloboumno izreći. Zato je potopljena radikalna ljevica i liberali kao ti na EU izborima. Jer radikalna ljevica uvodi veću diktaturu od desnice.
con3 evo ti podrška od mene Dobra je Šejla za isterst se
Dua Lipa je 6 godina mladja od ove novokomponovane zvezde
Sve pobjede naših BH pjevaca u Srbiji su plitičke i dobro po SANU smišljene iza kulisa. Ko biva nismo mi takvi,vi ste naši,svi smo mi Srbi itd. Politika je iznad svega a pobjednik je nebitan lik i ko je,kad su ciljevi u pitanju.
Ispada da vas mi teramo da učestvujete, svašta...Srbija je otvorena zemlja sve prima. To što vi u svemu vidite zaveru, to je već vaš problem.
ne kaki, garant upravljaju i sms ovima i glasanjem
Jeli karta sa Sve Srpski Sabor uručena 🤔 samo onako pitam