Obilježio 35 godina rada
291

Semir Cerić Koke priredio ludu zabavu u Skenderiji, pogledajte dio atmosfere

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Semir Cerić Koke održao je koncert u Skenderiji. Mnogobrojna publika uživala je u njegovim hitovima iz karijere duge 35 godina.
Neki od njih su "Moja dobra vilo", "Glumica", "Nevjernica", "Treba vremena" itd. On je u više navrata izjavio da mu je koncert u Skenderiji životna želja, a sada je to i ispunio.

Na sceni su mu pridružila dva benda te brojne kolege, među kojima su Snežana Đurišić, Armin Šaković i Fatmir Sulejmani. Koke je ranije priznao da je pred ovaj koncert osjećao veliko uzbuđenje.

Koke će sav novac zarađen na ovom koncertu donirati pogođenima u poplavama koje su početkom ovog mjeseca pogodile Bosnu i Hercegovinu.

"To je bila instant odluka, razmišljao sam da li da otkažem sve. Onda sam shvatio da ću svima oduzeti tu neku njihovu zaradu, a ovako ću samo ja ostati bez zarade. To će biti samo još jedan nastup, ali ovaj put bez zarade. Možda ću nekome ko je stradao pomoći i ublažiti brige", rekao je ranije za Klix.ba.

Njegova je karijera u novom uzletu. Ovu godinu je počeo američkom turnejom, a završit će je serijom koncerata u Australiji.