Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvorana je kriza. Mem komunizma se osjeti preko ekrana. Skenderiju treba srušiti i napraviti modernu verziju koja će biti dostojna Sarajeva. Ljudi nam se smiju.
Pa ajmo onda i sebilj srusit, eno sav oronuo pa napraviti novu modernu verziju.. Da se razumijemo, Skenderiju treba obnoviti, ali rusiti, ne.. mada, kad skontas da nisu onaj krov Ledene dvorane u stanju da naprave evo desetak godina..
mem komunizma? Ne mozete ni okreciti ono sto su vam komunisti ostavili. Jesta vala evo prestigli cini mi se moldaviju. hajne pametuj jer si se rodio 2000.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
S obzirom da lik ima 2 pjesme i da je bio tipster za Ziku Kurtovica ovo je odlicna posjeta. Samo sto vidim da se koncert zavrsio i prije nego sto je poceo. Haj' za predratnog dzeparosa dobro sasvim.
Sarajevo bez dvojice ćela je propalo. Misevi kolo vode...
fuj oronulo sa ovim starima
brat ubacio stolove od dva metra i nije uspio popuniti
Zar cocke i sad pjeva
Jbg, bilp je bas dobro, svaka cast Koke, dosta emocija..
A volim ja Koketa iako je to vec proslo vrijeme volim ga jbg
Bravo Koke
Sramota!! Rat u Gazi godinu dana traje a nama do muzike i urlanja! A na stranu to u našoj Bosni toliko nezreće i smrtnih slučajeva samo ovaj mjesec, da ne spominjem duži period, i opet nam do muzike i urlanja?! Sve lažni moralisti, lažna saosjećanja! Fuj
I nije bitno što prihod ide za Jablanicu! Bitno je što smrt i muzika ne treba da idu zajedno!
nisi ti normalan sekunde
Poluprazna dvorana
Odličan koncert , baš smo uživali
Sarajevo bez dvojice ćela je propalo. Misevi kolo vode...
Volim te Aida...
Bravo Koke legendo.
Svaka cast za gest Semire
To dzigerasi.