Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahhahahahahahahahahha a fuj
Neznam ko je Senida i ovo muziciranje ali znam da su na aparatima ceca lukas ognjenka i ostali
Jasta su
@aderior prirodni sociolog vjernik, trebao bi znati da samo Bog moze da sudi... a sto se tice Senidah, ona je vrhunska umjetnica i mene zanima samo muzika, nemam 13 godina da pratim bilo koga... a kad bi ti znao kakav zivot je imala Senida shvatio bi da je njen uspjeh vec to da nije na ljekovima u nekoj teskoj depresiji.
ffuuujjjjjj,,,k o p i l a d
Šteta što joj je Šmrk zabranio po Bosni da nastupa
Ja se pitam kako se ovim babama da i imaju volje da idu na koncerte. Sjede u kuci, kiseli noge, ihraj se sa unucadima gdje ces babama!?
Da joj je ime Susan i da pjeva na engleskom bila bi svjetska zvezda.
teško. ona je kombinacija trap pop cajke, što je idealna formula za uspjeh ovdje
Jel ko razumio koju rijes sto pjeva??
Ko je ova Senidah? Sejtanska muzika. Dunjaluk otvoren, u rukama, a valja ici kad tad u zemlju!
Drzi se Pezica prijatelju...
Nije za tebe internet to je novotarija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)