Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedna u nizu pjevacica/pjevaca, koja je na Eurosongu završila po nacionalnom kljucu i nakon istog skroz nestali i izgubili se.
Nacionalni ključ ili ne, Marija Šestić je dostojanstveno i uspješno predstavila Bosnu svojim talentom i lijepom pjesmom.
Njen otac je jedan od kompozitora himne BiH ako nisi znao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Awwww she's cute :)
aww neces ga metnuti
Ovaj gore sto pise da je Marija zavrsila po nacionalnom kljucu na Eurosongu treba da poslusa sevdalinke u njenoj izvedbi. Ocigledno ne zna nisza o njoj. Uostalom, 90 nasih izvodjaca su bili na Eurosongu samo zato jer su Sarajlije i der pei
Eto nek iskešira 6 miliona koliko smo dužni i nek nas predstavlja
Onako usput, Dušan Šestić, otac Merije Šestić, potpisuje muziku himne BiH, čisto za podsjećanje. Mada ga optužuju da je plagijat numere iz komedije "National Lampoons Animal House iz 1978, koju je opet skladao njujorčanin Elmer Bernstein.
Lijepa dama izveo bi je rado na skupocjenu gala veceru i platio sve...a onda hmm valjda bi znala sta treba :)
Kako se neću sjećati, bio zaljubljen u nju.
Ljepa i dalje nije mi jasno kako se izgubi nakon te pjesme slabo je iskoristila eurosong za licnu promociju
Treba otpratiti dug
još da ima švapske papire namah bi je ženiJo
Divna Banjalucanka
NACIONALNI KLJUC!!!?? Sa istoka i zapada milioni grana.. padalo po nama zbog toga.????!!!!
Ja se ne sjecam
lijepo to zeljeti ali znas li ti koliko kosta i kolika je to organizacije..euro song je ogroman ca ni daleko bogatije zemlje od nas ga ne mogu priustit... ne kazem da cemo pobijedit ali ako se ode uvijek postoji tak rizik
malo vam oni grandovi tvoje lice zvuci nepoznato pinkove zvijezde nikad nije kasno sad bi i po Evropi da pjevusite
A bi nas usrećila da se vratimo na soton ističku scenu.
Sa ovim sesirom podsjeti me na Suzanne Vega kada je bila njenih godina. Simpaticna.
Gdje nju sad izvukose iz naftalina