Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna, zna. Hajde noDi jedno Koševooo dok se nisi penzionisao :)
Hajde Arene ti beogradske, možeš ti to..
"U mog babe para mlogo, hej! Da izbrojiš ne bi mogo sve. Pa se selom pripoveda dasmoprave lole, ma, zavidinam neki sitan svet... Ume život bititmuran kad gledaš od dole, ma budi zato sivi soko, pa se vini u visoko" Balašević
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hadzija nas zaradio 100 a sacuvao 110 miliona eura...
A nije ga bilo stid pred tim svim ličnostima svojih plagijata.
Dobro si rekao-zaradio. Nije ih ukrao. Zaradio i sačuvao svoje pare. A šta radi s njima i da li ih donira gdje, to nije na nama da sudimo. Ako medijski nije propraćeno, ne mora da znači da ih nije donirao. Ali dobro, bitno je da se popljuje neko ko je više izgleda cijenjen bilo gdje drugo nego u svojoj Bosni. Takvi smo ti mi, to govori i činjenica da je ovo top komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dino svoje pare donira ali niko nece da zna, nece da znaju novinari ali i javnost,budite sigurni. Imam ja kao komsija sto primjera ali vam ne mogu otkriti.
Kosevo jedno Dino da se svi rekordi obore a nije ti daleko.
Ovo može biti spektakl samo onome ko nije imao priliku da gleda istinski spektakl. aza koncert Nicka Cavea and the Bad Seedsa u Zagrebačkoj areni ovaj koncert Dine Merlina je smiješan kvalitetom, ozvučenjem, izvedbom itd.
Stipsa
Dino Merlin nije kriv za retrogradni mentalitet BH naroda, on je samo isplivao kao dobar proizvod takvog nakaradnog društva koje za sebe voli reći da je urbano. Umjesto da budemo ponosni što imamo takvog muzičara koji godinama puni sve velike dvorane u regiji i šire, neki i dalje traže načine da ga degradiraju. I takvi koji ne slušaju njegovu muziku su prvi u redu da ga komentarišu.
Tačno tako!
Ja lično ga ne slušam i nije moj tip muzike ja sam ROKER I ATOMSKO SKLONIŠTE JE NAJBOLJI BAND SA PROSTORA EX YUGE ,,ali ga i NE KOMENTARIŠEM samo mogu reći da je ZDRAVKO ČOLIĆ 5 Svijetlosnih godina ispred Dine,,!!!haha
November Berlin Dvije Arene rasprodate
Gigant, bio i ostao.
Covjek je za 1 sat rasprodao svih 15.500 sjedecih mjesta i jos 10.000 stojecih (Stehplatz Umgriff). To Jos nikome sa Balkana nije poslo za rukom - niti ce.
Pa znaš li ti koliko Balkanaca živi u Minhenu multimilionskom Velegradu ??,, Pa ne pijeva Švabenzi na našem Jeziku!!,, Hallo prosvijetli se malo!!,,haha
Nije da je bilo dobro: Minhen je GORIO SINOC! Jos kad je BANFICKA izasla
STA JE MALE SITNE NAPACENE JADNE DUSE.LJUBOMORNE,PAKOSNE,ZLOBNE.NA DINO NAŠ CAROBNJAK ,GOSPODIN KOJI SVOJIM PJESMAMA I NOTAMA RAZARAJU SRCE.VI ISPRED TASTATURA FRUSTRIRANI I ZLI PROMIJENITE SEBE I GLEDAJTE STVARI NA PRAVI NACIN BICE VAM LAKSE.DUBOKI NAKLON ZA SVAKI MAESTRALNI KONCERT DO SADA.I DA SKORO CE ZIMA,MIJENJACEMO GARDEROBU...A ZMIJE KOU.
ne vole prosječni izuzetne, jer izuzetni znaju koliko prosječni ne vrijede
Nekulturan si, ne pise se velikim slovima. Niko normalan ne cita takve komentare, pa ni ja.
lihvar
Negdje sam procitao da su karte kostale od 75-105 EUR. U istoj dvorani sam bio na koncertu Joe Cocker-a za 65 EUR
Što bi trebalo da znači da bi fanovima Joe Cockera treba javiti da si tu gledao Dinu Merlina
e sad zamisli koja bi cijena bila za Dinin koncert da je rođen u Londonu ili u Americi
Koji gigant
Na vakat je skontao covjek da od koseva nema hajra, distancirao se od papanluka...dingospo.
Sarajevo bi dernek ali za 20 maraka.
Pošteni naš Dino, za žrtve Jablanice odradio koncert
Posteniji je ako nista od tebe. Vasa zIoba je opipljiva, vasar u Puracicu i primitivizam pod satorom dok jos dzenaza nije bila gle cuda takvima poput tebe ne smeta. Znate samo komentarisati preko interneta, mogu misliti koliko ste vi odradili i pomogli, ti koji jesu stvarno ne pisu niti se snimaju.
Naklon do PODA!! JABLANČANIN SAM !!!,,Srce mi puca od jada ali ,,!!!