Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto tuge, ovakva zena se maksimalno napucala, a Novu godinu sama docekala
Pomrlo milioni ljudi, a ona izjavila Uspjeli smo, e svakakvih budaletina u ćemerici
@Strahoba trebala je izaci i reci "nema nam spasa, gotovi smo..."
nije -njujorcanima- nego new york'canima! opismeni se i ispravno pisi bosanski jezik. imena se ne prevode nego postuju i ispravno pisu.
Boginja.
Lisica
Otrese koka Dream on... 90% ovih nasih "rekle su mi drugarice da dobro pjevam" Pjevacica, ne moze ni Bila mama kukunka otpjevati bez falša i pogresnog trilera
Dolazi lagano,, virtualno doba kada ce stadioni, dvorane, trgovi biti prazni a koncerti i utakmice ce se gledati na ekranu "uzivo". Trebat ce mozda i 50 godina da se naviknemo. Stadioni ce umjesto sjedalica biti okruzeni platnom gdje ce biti stotine hiljada pa i milioni " malih faca" koji ce "uzivo"iz kuce gledat i navijati.
Sheba kineska baja neuništivi grad NY...
Svi umjetnici i sportisti koji bez trunke kritike prihvađaju modele koncerata i utakmica koje ponižavaju publiku i izvođače, će za nagradu dobiti nastavak novonormalnog i gubitak publike.
Je li izvela hit "Distopija" koji govori o ljepotama novonormalnog?
Jel ona primila?
Njujorčane HAHAHAHAAHAH 😂
Uze pare nidje nikoga
ali zgodna jeeee
Iskreno ne zanima nas
Idi skvo čuvaj unučad.