Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovek bi trebalo da se drži mikrofona, a ne politike.
Politike se trebamo drzat svi mi jer politika upravlja nasim zivotima. On jest pjevac ali je i gradjanin Srbije. Zasto mi u Bosni i Hercegovini sutimo?
Pa taj ne zna da uvede red ni u svojoj kući a urediće u državi.
Dobar momak,svaka cast,ne stidi se svoga kraja,a i sto bi,nema na svijetu bolje djece i ljudi koji se odgoje radeci na selu,a u gradu se ponasaju tako da oni sto su tu rodjeni uce od njih,normalno samo pojedini ne svi,a Topalko je primjer,zelim mu sve najbolje.
Bosna i Hercegovina je svijetlosnu godinu ispred Srbije u pogledu ljudskih prava, slobode govora i izražavanja. Možeš reći bilo šta i niko se ne okrene za tobom, za razliku od apsolutističko-tiranske vlasti u Srbiji koja ugnjetava svaku osobu koja se konfrontira njhovoj agendi u pogledu uređenja i rukovođenja državom.
Mislim da je Srbija po ovom pitanju uz Bjelorusiju i rusiju najgore u Evropi. Jedina razlika sto jos uvijek ne hapse toliko opoziciju kao u ove dvije gore naveden zemlje.
Nije čitava BiH, u RS-u donesen zakon protiv klevete, po uzoru na braću iz Sjeverne Koreje :)
O protestima mi pricaj ti zelim znati svaki tren koji si bez mene provela