Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca te samo i slušaju
Ne kontas dobro. Nije bitno da li je slusaju djeca ili odrasli, u pitanju je fizicki napad. Vjerovatno si i ti agresivan, cim to i sam ne primjecujes, a mozda cak i odobravas, pa u svemu ovom komentarises "djeca te samo i slusaju".
I treba, uzimate grdnu lovu a ni koncerta tupavog niste održali. Pjevajte na plejbek, vrate narod, ma bježi. Kad odeš na čolin koncert bar slušaš 3 sata muzike, čovjek da sve od sebe.
Brate,ova publika i ne zna ko je Cola i sta su pravi koncerti,gdje svi pjevaju bez telefona i gluposti.Sad je bitan samo snimak za tiktok,insta i sl,jer citavo vrijeme gledaju kroz display.Doslo takvo vrijeme na zalost.
Budimo realni, ta balavurdija je tu radi svega samo nije radi muzike... Ako se to može nazvati muzikom....
Trpi,pjevaj i NAPLATI!!
Dzejla idi na Drinu i pjevaj bez prestanka!
zasto sam konj pa otvorim ovu vijest?
Teroristicki napad, atentat, prosvjednu notu poslati srbiji
Nemojte flasom molim vas. Sace objaviti kako se nana Ramovic plaho nasekirala :P
Džejla će pretrpeti i par flaša, samo za malo sitne slave. Sve dok joj karijera ne propadne
Kad pjeva nebuloze..previse je primila od Marije..
Kaćeš operisati taj nos?
Nos je i krasi iskreno
SnooOoosha
Meni je drago zbog ove naše starlete
neka si. jos letite anamo kod njih.
Baš sam se nasekirao !!!
štete što su konzerve zabranjene-:))))
Prhnula je.