Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dodje iz Amerike da nam prosipa suplju
Dzino Banana - Mace moje cupavo
Gino, smijes li otici u Banja Luku ili na Pale?
To ti je zato sto su svi postali boliku*ci. Niste ba interesantni.
Povorkom je normalan svijet stjeran u neprijatan polozaj jer im se namece krivica na normalnost. Povorka nije napredak drustva.
Logicno. I nakon svega sto su mu radili Sarajevo najjace. Metropola!
Daleko ti kuca
trpas li se i ti sine Srdjane .......
zamolit cu te da se vratis odakle si dosao i nemoj vise dolazit
Limun brani paradu..
"Ja obično ne volim poruke i moja poruka je ne slušajte ničije poruke". Nakon ove recenice ubjedjen da je rekao nesto jako pametno nastavlja dalje i ipak upucuje poruku. Umišljena kvazigradjanština koja svojom iskljucivoscu pokazuje ozbiljne elemente šovinizma protiv kojeg se navodno bore.
Pola ih doslo iz Amerika wtf!!! Hajmo nazad svi!!!!
E blago tebi sad si cool
U pogledu svega smo prezivjeli i kako smo se nosili s time mi smo ispred citavog svijeta. Druga stvar je sto smo bili primorani na suzivot sa onim koji su nas ubijali 3.5 g I sto je SDA tender mafia opustosila zemlju
Uvije prije LGBT nego ovi naci vjernici skromnog morala
Srle , bree...; trebao si urgirat ( konto nornalnosti ,..jel tako bree.., tako je..) , da se na svesrpskom saboru i o ovome koja progovori ..Bili prisutni svi ; ..i Brnab , i Milojko i patrijarh ..i Alexijus..i ostali-vaki -naki..Trebalo je , (radi normalnosti) ,da pozovete i Amfilohija ,...znaš vec zbog ..itd
A Glavni vuk,Kačavenda??
Što više LGBT prava, to manje nacionalizma i fašizma. A fašiste i nacionaliste niko ne šalje psihijatru da ih izliječi od takvog snažnog poremećaja uma; štaviše, smatraju se najboljim članovima društva, "patriotama".