Zabava do jutarnjih sati
0

Sutra počinje From Herz with Love festival: Osiguran besplatan prijevoz sa Španskog trga

N. O.
Sutra počinje dugoočekivani "From Herz With Love" festival, koji će se održati 5. i 6. jula na spektakularnoj lokaciji Fortica/Skywalk šetnica, poznatoj kao najviša pozornica grada Mostara.

Treće izdanje festivala donosi nam vrhunsku produkciju i lineup koji će u dvije večeri okupiti čak 11 DJ-eva i producenata iz Rumunije, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Sa svjetskih top lista ravno na najljepšu pozornicu Mostara stižu ovogodišnji svjetski headlineri Mihai Popoviciu (Rumunija) i Radio Slave (UK).

Popoviciu, jedan od najinovativnijih istočnoeuropskih producenata elektronske muzike, predvodi prvi dan festivala, a ovo mu je ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini. Uz njega, plesni podij će zagrijavati regionalna imena: Nemax (Beograd), Miro (Split), Doel (Sarajevo) i Dario Suerte(Mostar).

Drugi dan festivala rasplesat će nas Radio Slave (UK), ikonični hit maker koji svojom produkcijom godinama definira klupsku scenu. Ovo mu je, također, prvi nastup na prostorima Bosne i Hercegovine, a uz njega plešemo uz sjajnu regionalnu ekipu: Andrej Jelić (Mostar), Luka Čikić (Banja Luka), Lubna (Mostar), Remi (Mostar) te Bobi (Mostar).

Organizatori naglašavaju da je ove godine za sve posjetitelje obezbijeđen besplatan prijevoz do festivalske lokacije. Autobus će voziti oba dana festivala u više linija tokom noći, a polazak je kod Gimnazije (Španski trg).

Do sada je prodano 90 posto festivalskih ulaznica, a preporuka je da ih obezbijedite na vrijeme. Možete ih pronaći na www.entrio.ba, jer broj ulaznica koji će biti dostupan na ulazu je jako limitiran. Za više festivalskog sadržaja pratite @fromherzwithlove na oficijalnim Instagram i Facebook stranicama!