Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema clanaka o Zvezdama Granda?
Nastupi jesen pa ce i zima, a nasi programi na digitalnim kablovima pocinju sa svim mogucim Rijalitijima: zvezde granda, pjevaci i pjevacice, otoci ljubavi, elita, starovi,imas talent, brak na prvu, zima ce bas biti interesantalna!
Mali promašio si profesiju…ako ne bude islo s pjevanjem, dodji kod nas pa u politiku. Kad Ramo Isak moze, mozes i ti. Barem te je ljepse gledati a i slušati.
Sad smo nagrabusili krenilu su talent show zvezde zvezdice i ostale slicne gluposti
Dobar ali nista posebno..
Ovaj nema pojma o pjevanju
Eto oduševio ker je pjevao pjesmu Merlina. Ovo je svakodnevno zatupljivanje bošnje o bratstvu i jedinstvu. Znaju dobro ovi iz kliksa, kako pripremiti june za klanja..
"Otpjevao hit Dine Merlina" To jest otpjevao plagijat pjesme Tutuklu od Sezen Aksu :) Kad će ljudi shvatiti da Dino u životu nije napisao jednu pjesmu....sve "njegove" pjesme su plagijati i krađe. A to što neki opravdavaju njegove krađe dovoljno govori o nama...kod nas je sasvim prihvatljivo krasti i bogatiti se na tuđoj muci (znanju) ...kaže naš narod: "treba i to znati". Zato nam je i ovako kako nam je, kriminal i lopovluk za nas je postao normalna stvar.
Zašto ne napišeš da su prvaci u krađi Srbi, a najjači Goran Bregović?!
Merlinov tekst? Melodija je slicna nije identicna..I na kraju jesi ti siguran da Merlin nije pitao za dozvolu ili platio? Optuzujes nekoga za kradju. Sero.njo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otvoriš paštetu iskoči neki supertalenat i počne pjevat
Arijan Đemajli, iz Bibinja se treba pisati kao Arian Gemaily iz BIbinee
Samo da se naserem Severini u žvalje