Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalna si zena ko sto je i bosna normalna drzava..
Islam prepoznaje stanja ciji je uzrok medicinski, tj kada ne postoje jasno diferencirani polni organi na osnovu cega bi se odredio spol. Zna se koja su orava takvih osoba, i koje su duznosti ostalih prema njima. Ali, kada neko zdrav-prav kaze: Idem odsjeci chunu, i od sutra sam zensko, e takve slucajeve islam ne priznaje, nego smatra neprirodnim, a samim time i razvratnim.
Ima veća muda od svih vas zajedno.
I moj komšja cuje glasove i ima dva imaginarna prijatelja s kojim prica, i on isto kaze da je normalan,
Baš vam hvala na normaliziranju nenormalnog. Ovo vam je drugi članak o ovoj spodobi. A da možda proba hormonsku terapiju koju koriste za promjenu pola da ga ostave u njegovom polu. To ne može a?
danas gledam negdje na zapadu muskRac ko medjed,transtodan i osjeca se kao zena invalid i hoce ta prava...motaj kablove
U italiji,kae" ne moze mi niko rec kako se osjecam" a doktor" ali zdrav si mores hodat,kaze osječam se zensko u kolicima. Sejtanluk da ti mozak prokuva.
meni ne treba nista pokazivat
Ali ne mozes dokazati zalim.
Uz jedno 7-8 piva moglo bi se i zaboraviti da je transrodna 😀
Ovo treba zabraniti emitovanje promociju šunda, prvršili su svaku mjeru !
Biti zena i osjecati se kao zena su dvije razlicite stvari. Iskreno, nisam hater, podrzavam svakoga ko je drugaciji i uredu je biti drugaciji ali mozes se roditi kao zena ili kao muskarac i to je to. U svakon slucaju, ako se osjecas kao zena, ne vidim sto bi to bilo kome smetalo. Svi mi imamo pravo da se osjecamo kako hocemo dok drugog ne ugrozavamo.
I kad mu mu se diže ona stvar ili joj se diže ona stvar kad naiđe dobra treba ili kad naiđe neki zgodan frajer 🤣🤣🤣 sve ovo je otišlo predaleko i Udri Bože ali gađaj precizno ili ravnaj sve po redu
Izjavi i počeša se po jajima :)
Zena tipa mlatimudan
Stavrno je sve otislo u P.M!Muskarci hoce da budu zene,zene hoce da budu muskarci,totalna ludnica.Osjecam se kao marsovac,jesam li ja marsovac?
Nisi normalna i nikad nećes ni biti
Hajd malo popustite Klixe, kao da ste potparoli Zvezda Granda. Jos manje me zanima ovaj lik!
Normalna zena ima nesto sto zanima muskarca, a ovaj to nema. Normalna zena nije to samo zbog spolovila, nego je jednostavno zena. Zena nastaje radjanjem a necijim stavom.
Čime je ova individua zaslužila da je držite cijeli dan na naslovnici? Da je otkrilo lijek za rak mnogo je
Muskarac moze umisliti da je zensko. Smatrat se ne moze jer je spolovilo bioloska odrednica a haljinka psihicka. Osjecat zenom se ne moze jer zene imaju menstruaciju i druge fizioloske, hormonalne, psihicke i druge specificnosti.