Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da govorim u ime svih kad kažem "Boli nas briga!"
A i qrac ...
vidi mu brade, ko u mog malog
da....evo u njemackoj bruje vijesti samo o tome kako su po prvi put tamo otisli....nidze veze... nije vrijedno pomena uopste...predstavnik je familiji i prijateljima svakako javio koje je mjesto
masala
Koja glupost majko moja. Spot i tekst pjesme nemaju veze s vezom, kao ni pjevač sa pjevanjem. Znamo svi da je Mensur pobijedio na ZMBT radi poznanstva sa Švrakićem. Sjetite se samo kako je Mirza Selimović zakinut prije nekoliko godina. Anida je tada pobijedila, jer je imala bod plus i haman pola glasova manje, nego Mirza. Ako ćemo ići tom logikom u prošloj sezoni je Ana trebala pobijediti, jer je imala bod plus i bila je među kandidatima sa najviše glasova. Mensur je imao oko 16 000, a prva je bila Dženita sa 26 000. I hajde neka mi neko objasni kako je on uspio pobijediti?! Pokušali su krati glasove, ali nisu dobro rasporedili i obrukali su se. Besimu koji od početka ima preko 1000 glasova, čovjeku koji je u polufinalu imao oko 5000 glasova stavili da ima 700, pa ko ej tu lud. Zato Hayat ne smije da objavi konačnu tabelu sa finala.
logika: bitno je ucestvovati
jesu komentari pakosni i odvrati, gadimi se kad pomislim ko svak zivi u Bosni i Hercegovini. fuj i fuj. sto ste toliko napaceni da morate vredati sve i svasta sto postoji!
zijadee kraljuu
Da je bio Sinan,osvojio bi prvo mjesto.
Turkovisin? Vat iz dat?
Daj samo Boze kakvog belaja ovde da zbrisem negdje u azil. "Predstavili" ste nasu zemlju i muziku. Nemojte me vise predstavljat.
Pa neki dan rekoste da je u finalima? Zamisli u Turskoj se igra Svjetsko prvenstvo u nogometu 15 reprezentacija u finalu.
To omladino, dosta je bilo sarajevskih fosila Dine, Harija i ostalih karina
Srbija bi bila preca da ucestvuje na turkoviziji nego bosna, ipak su oni rodbinski vezani
frajer isti ona Rizma...što si mučko kolu...još im fali Ekrem
od 10 učesnika....naš odličan 10 ..ma dosadni ste sa ovim likom bez veze je
ma nista ovo samo grandddd hahaha