Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Basovi se osjecaji kilometar dalje. Sve usred rezidencijalnog naselja
Nikad mi nisu bili jasni ovi furaci sto na eventima poput ovoga, u sred noci, stavljaju suncane...satro ono sredili se..
sredili su se oni itekako
Ozvucenje kriminalno, ne znam kako ih nije sramota onako nesto prirediti i naplatiti ulaznicu. Tonac treba dobiti kaznu zatvora, onakav zvuk i to na Void sistemu. Strava i uzas!
FGR smrd ili shte
Ubleha opijanje i drogiranje,
kad dileri postanu DJ-i znas da se scena raspala. Sve jedno te isto. Nemaju ljudi pojma sta slusaju
Nikad mi nece biti jasno skakanje uz neki suludi bass. To neko bezumno udaranje i lupanje. Hvala vam sto ste mi ispod prozora uljepsali noc.
Neće zebi
Neće tebi nikada i ništa biti jasno$
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ozvucenje u fazonu: de blufuf divajs hez kontekted aaa suksesfuliee
Ozvucenje je fkt bilo uzas!
Onaj Void je brutalno ozvucenje,tonac je taj koji je glavni krivac za onako katastrofalan zvuk!