Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta da nije prošao Island i Gruzija. Slovenci prošli - pjesma bezveze. Ugodno iznenađenje - Albanija. Ova plava voditeljica je top.
Nekad gledali i slusali Eurosong. A sada kontamo ko je musko a ko zensko.
Veliki lopovi kaka velika petorka ba
Ko ovo jos uvijek gleda?
Who the hell is Edgar? Poe, Poe, Poe, Poe, Poe. Zarazna pjesma, zanimljiva, Austrija je pogodila Eurovizijski recept za hit. Ako ne pobijedi, biće među prvih 5 sigurno i ostaće vrlo popularna :)
Ogromno sam ponosan sto naša Bosna ponosna ne učestvuje u ovom kvazitakmicenju šunda nemorala i nastranosti, ovo takmicenje je predmet ismijavanja cijele planete, cak se i humoristički filmovi snimaju o ovoj bruci fuj
Ko sluša ove gluposti? Da svi pjevaju na engleskom ok a ovako bi mogli poslati i našu Hanku i usput da pravi pitu uzela bi koji bod garant.
Svi se upalili na ovu plavu, meni je ova crnka 2 put atraktivnija.. Sta ce mi zena koja je visoka kao ja, a sigurno i teza.. Mislio sam da samo engleski muskarci moraju trpiti takav izbor.. Izgleda da kod nas to je preferirano..
https://www.index.hr/magazin/clanak/ako-se-pitate-zasto-bih-nema-na-eurosongu-duguju-novac-organizatoru/2462632.aspx
Poslednja dobra pjesma na evroviziji je pobjedila 2009. Godine
Na kojem mjestu je Canada pitam za jarana .
island vala bezveze.
A Laaaaakaaaa?
Zasto je Australija (AUS) tu?
Zato sto je u Australiji Eurovizija jako popularna.. cak toliko da im je dozvoljeno da sudjeluju.. mada sumnjam da ce itko reci ne dodatnom prihodu
Gledanost Eurovizije po broju stanovnika je u Australiji najvece na svijetù.
ovo kao BH Premier liga!!!! sve namješteno
Ako može anonimno. Maloprije sam na eurosongu ugledao plavušu u žutoj haljini. Gledali smo se, nešto mi je pričala na engleskom i smijala mi se. Ako se prepozna, neka se javi administraciji. Pozz