Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda mi je bio drag ovaj čovjek
Interes je cudo, nas narod voli svakog od koga ima koristi, merhamet drzava, poklanjamo se okupatorima i kojekakvim silama kako postojimo na ovim prostorima. Gadi mi se sve ovo.
Bravo!
Bilo bi bolje da si odgodio koncert, ipak su ovo dani žalosti, mrtvi još nisu ni ukopani, ali eto, opet si dobro djelo učinio.
Sto nisi otkazao koncert i tako pomogao
Nisu glazbenici nego muzicari,ovo je Bosna i Hercegovina
Hrvatski jezik je jedan od zvanicnih jezika u BiH!,To ti pise u ustavu! Uostalom , od 1990 , znaci 35 god , u krajevima gdje zive hrvati , skol7je se , pise i govori iskljucivo Hrvatski jezik! Sve mjsde id 60 god prica hrvatski..Inace , hrvatski jezik ima naj ist slavenskih rijeci , Glazba - izvedenica od rijeci "glas".Prelijep jezik ..
343, pa nauči taj jezik kojim se dičiš, ovo što si napisao, ni pas s maslom ne bi pojeo :)
svi daju donacije ,sem naših političara ,koje Hadžifejzović dovodi u emisije
Željko, Željko, bolje da si odšutio i koncert, i ovu izjavu. Smatro sam te pametnim čovjekom.
Možeš misliti koliko vrijedi tvoje smatranje nakok tvoje izjave.Ako ti nije jasno pogledaj na sta ti ko daje na izjavu ili ti odvalu
Rijetko dobar čovjek !!!! Za njega se to zna..
Ovom Djeda Mrazu ne vjerujem kad kaže dobro jutro.
Papak
a što je papak ,ajde nam objasni ,da i mi shvatimo?
Ma hajde baš ti vjerujemo da ćeš te pare poslati ili dati u humane svrhe.Pfuuj
Šta si pjevo u Posušju jadan ne bio............pa tu znaju samo za Matu Bulića
Čuj šta pjeva u Posušju. Pa Posušje ima najjaču diskoteku u BiH koja najbolje plaća gaže. Glazbenici mole gazde u Posušju da ih ugoste.
Hvala Željko, živ bio!