Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je odličan pjevač i čovjek .Imao sam ga priliku uživo služati , tako da samo naprijed i sve će doći na svoje .
Čovjek jest talentiran ali nije bilo dovoljno da razbuca žiri..bio je i prije 2 sedmice momak sa nekog otoka koji je isto odličan bio ali ništa niko se nije okrenuo a prošli su neki manje dobri..čudan kriterij žirija...i pomalo je glupo ovo da ne vide izvodjača...
Ja kad oplačem , pjesma je dobra jel samo blejim ... Bolje da si hercegovačku gangu otpjevao nego Paul Yanga "blento" doktorski. Fin si momak pa te ne bih ružio više.
Jesu se ovi Hrvati amerikanizirali, a hoće neki enitet - za šta ? Evo da ste autentični i domaći ja bi vam ga prvi dao ovako ni identiteta ni ništa , samo blijeda kopija, neki američki surogat. Usput gledam Voice i dobar je ali što kaže Vana - daj malo domaće.
niko se i nije okrenuo jer je fulio i pjesmu a i engleski mu bas nije za pohvaliti.. nazalost dokaz kako pogresna pjesma moze dw te ukopa da si ne snam koliko talentovan
Dženan Jahić za bogate