Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što ga pljuju u komentarima nisu nikad bili na njegovom nastupu, sto se mene tiče ako hocete da se dobro provedete i slusate dobru, prije svega zabavnu muziku, onda je Neno dobar izbor..napravi odličnu atmosferu i on nije pjevač za Bosnu na Ilidzi, zato i nekima i ne valja!
neno je izutetan momak nemojte pricat napamet ako nezznate covjekA licno
Neno extra lik! Ovi mrzovoljni ga ne voli jer je on cista pozitiva! Samo naprijed legendo nasa
Lika znam kao gosta i nevjerovatno je ljubazna, vedra, opustena, rasterecena, nasmijana osoba. Kultura, maniri jednostavno nema mu se sta prisrati
Pa spomeni moj Nečko ( to ti je nadimak s početka karijere )da si u Asu u Hotonju počeo s pjevanjem u Sarajevu, spomeni slobodno nije sramota
On nije ni u top 100 pjevaca u BiH. :) Vjerovatno poznanstvo sa odg. ljudima i marketing.
Antipatičan i bez ikakve harizme. Pjesme za zaborav. Uporan jeste, to je neosporno.
Pjevanje nije talenat Cisto dangubljenje, apsolutno nikakve korirsti za drustvo! Aferim za diplomu mr.historije pametnije ti je bilo da si ss toga drzao!
Pa da nije talenat i ti bi znao pjevati, gavrane.
Nedzad Neno Muric
Samo se "proslavio" s pjesmom Stope da ti ljubim. Bez harizme totalno
Njanjav. Ne dopada mi se njegov vokal i ne bih nikada otišla na njegov koncert.
Murića il zigu neki novinar s Klixa ili ima budžet za reklamiranje na Klixu. Niko ne bi znao da lik postoji da nije heftičnog Klixovog članka o njemu.
Ja samo ne znam o kojem uspjehu pricas ... nemoj se ljititi ziv bio