Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo
Radovali smo se kada je Benjamina došla na čelo gradske vlasti. . . . Radovati ćemo se opet, kada ode!
O Boze bruke sarajevske Susramljeni gradjani
Madionicari klepali mobitele i satove…malisanima
A sta i ko su mazoretkinje????? Ja koliko znam to niti je bila niti ce biti tradicija Bosne i Hercegovine!, Ne vidim ni jedan razlog da se nadju tu....ni po kom osnovu!
Evo pogledaj ove djevojke, sve su iste jel tako? Pa u šta se onda vi zaljubite, šta je žena? Sex igračka, svaka ista, nije tvoja nego je samo tvoj red. Od Sarajeva prave neki ragbi stadion ovo je za terena a ne za grada. Haj mrš iz grada.
I onda hajde sjede ne rade nista I onda kao 20decembra odlucila Benjamina da donira 25milja cini mi se oboljeloj djeci....kao dacemo bolesnoj djeci svi ce rec predivno I ne pokriveni smo. Nit im je do djece nit I do cega. Napravi rebalans- treba djeci para? Benjamina kaze or sebe dajemo I gotovo. ma preofirno elmemi Benjamina citaj knjige ne kontas nista ocami
Ulicni novogodisnji festival....zaanatlije izvele "performans".... Jedna rijec opisuje moja osjecanja nakon procitane vijesti: SUSRAMLJE. To je taj centar regiona zadnjih godina...dovoljno je Malo da SE Puno unisti I srusi. Ja Sam znao da je karanana ova administracija: mnogo pricaju I u svemu vide posebne emocije I tezinu : odlika neradnika
Prelijepo ...
Bgt et sta je prelijepo sviju ti mrtvi
Ono kad se sjecas Skake u njegovih budalaatina i skontas da su to bila neka bolja vremena... Sto ih Benjamina 100 nije dovela pa da lici na nesto, ovako, kao ciganski sviraci izgledaju. Eee, Benjamina, cak ti je i ona bundica fundrava.
Hebla ja sebe ako imaš gram sive materije u toj vugli
@krpica, vidi Benjamine sto je brza. Bundica ti je uzas, papanluk na kvadrat. Kupi sebi nesto da valja, nece ti narod zamjeriti ako budes dobro izgledala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Simpaticno 😊
Na sta se sve pare trose lupa u bubanj vlada mu da pare brao