Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesnike koji izmisle ove izazove zatvoriti a omladina je i onako glupa probace sve...ne mozes ih ni kriviti...
Treba sve i jednog tik tokera tjerat da radi u pogonu u Rajlovcu za 300KM bez toplog obroka, i da svaki dan preko ledja prenesu 5 tona lima i zeljeza.
Neka, pustite ih, to je prirodna selekcija :)
A sta je sa onim izazovom kad se dave,cuo sam da je skoro stradalo dijete u Sarajevu na taj način.
TikTok zombiji. Besposlicari kojima je vrhunac uspjeha pregled na TikToku.
Da je kako treba ova vlast bi organizovala visednevna predavanja u svim osnovnim skolama o stetnosti i opasnostima tiktoka i drugih drustvenih mreza . Ili barem ulozila vise u sport za djecu. Ali nije, a od one stare to nije bilo ni ocekivati. Za ovu sam barem glasao i nadao se
planeta majmuna...
Testovi inteligencije se mjere vec 60 godina unazad. Karakteristicno je pravilo bilo da je uvijek mladja generacija bila pametnija od prethodne. Dakle,inteligencija je bila bolja i bolja. Do unazad 10-15 godina kada su primjetili da se to nije desilo. Starija generacija je bila na testu inyeligentnija. Treba to uzeti u obzir. Nesto se ne radi kako treba u odgoju novih generacija.
Ne znam nikog iz moje generacije da bi mu palo na pamet da udise kakao npr. A ovo sad pomama. Pa ne mozes ih zaustaviti od raznih kretenizama. Nekad je vrh sejtanluka bio uvaliti se u tudje tresnje.
Ma najgore je sto djeci ne mozes zabranit da gledaju, to je skoro poput pornica i ostalih budaletina tipa omce i sl ..
Moze moze. Imaju programi. Klik. Crn ekran
kako ne mozes?ima li musko-babo u tvojoj kuci?zna se ko je glavni
Ne bi ja dirao izazove, prirodna selekcija, stas
TikTok je opasan za mozak samim time što ga gledaš
ugasit ovo smece
Upravo zbog ovakvog jednoj tiktok challenga se onaj Sami Čamdžić slucajno ubio
de ne siri laz isusa ti
Toooo, Klixe!!!! Raširi vijest o najopsnijim izazovima na Tik Tok!
SUZE MENISKUSA!!!! Tako su preveli Meniscus tears 😂😂😂😂 Je li vam ovo Google prevoditelj prevodio 🙈
Kad vidim metuzalema kako se idiotizira na tik toku a publika su mu djeca od 7 do 13 godina tačno bih mu maljem glavu razvalio.