Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dijete isto projekat nekih masona
@sanjo87 Ako ga ovo dijete zaustavi ja ću sebi odrezati chunu na 25cm, a legendo koliko sam se priči naslušao a nikad nikakvog djela, a tebi ako je ovo dijete neka vodilja u životu i njeno mišljenje uvažavaš blago tebi, a baš jako mislim da joj uvažavaju velike korporacije mišljenje i da gretu slušaju, jest im bitna ko lanjski snijeg
@gooUser1599739928 Ne sekiraj se, mala će biti dobra mama i još bolja supruga nekom mutantu migrantu... Ovih dana hoda sa transparentima "dobrodošli migranti", fini su to momci, pokazalo se u New Yorku, Beču, Londonu, Nici i Parizu!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na kraju ga mala uporna Norvezanka ipak dobi!!
@gooUser110411041984 Šveđanka 🙂
Mala je Svedjanka !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz ove treba djavla išćerat
Donalde, djeca ti se smiju
moj Donalde i djeca ti se smiju :)
Balavica željna pažnje.
Ova kokoš niti je iznadprosječno inteligentna niti ima neka napredna razmišljanja. Da je bar simpatično dijete pa hajd', ali ona još izuzetno iritira svojom pojavom. Eto samo je ona toliko pametna, nikad se niko nije sjetio da planetu treba čuvati a smeće u kantu za otpatke odlagati...to je inače velika pamet i ona je nešto novo donijela svijetu. Samo me zanima ko stoji iza nje
@Genauso Ledenjak se topio i prije pa se ponovo stvarao pa topio pa stvarao, nije prije bilo fabrika i diesela. Koncentracije CO2 su bile uveliko veće u vrijeme dinosaurusa kad je život na planeti bio raznovrsniji i većeg obima nego sad u kontekstu flore i faune. Bez CO2 nema ni fotosinteze ! Hoće da nam dokinu diesel, jedino pravo gorivo. Pogledajte koliko su dizelski motori izdržljiviji i efikasniji u odnosu na benzinske. Koje gorivo koriste radne mašine, kamioni? Nije benzin sigurno.
Malo govno
Dočekala i ona svojih pet minuta
Jel se ova bavi politikom ili zastitom okolisa🤔
u ovo je dijete ušao šejtan,znači jedni drugima ga zašuknu,a ove ostale ovce samo bleje dok se ovi svađaju sve da neko gurne ovo dijete u javnosti,ova je puno gora nego iko drugi,hvala bogu nekad sam normalan,ali ova je masonska mašina tjeraju ljude u pakao.
@Megusta4321 Konstrukcija ove recenice je epitaf obrazovnog sistema.
Greta! Koliko kosta hljeb i mlijeko u Sveckoj?
Ovo dijete najvise smeta auktoritativnim liderima i zanimljivo obicnom ljudima sa Balkana,
Ridikulozno???!!! Wtf???!!! Hahaha
Ne znam kome je ona interesantna. Preporucio bih I klixu da je ostavi ad acta. Aprolutno nebitan faktor, najnebitniji moguci.
Stavljaju redom, ne vade haha
Kakav pogled, pa Mekdonald ko mala maca pored nje