Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicne fotografije, cestitke Aida i puno srece u nastavku karijere... dokaz si da se umjetnoscu primitivizam moze pobijediti na nasim prostorima
Aida je prije svega jedna predobra osoba, a onda fantasticna fotografkinja. 
Isla sam kod nje na kurs i nikada nisam upoznala nekoga ko tako nesebicno dijeli svo znanje koje ima. Sve sto zna podijeli bez ikakvog ustrucavanja i straha od stvaranja nove konkurencije.
Štancaj Alberte,ne časi časa
Fantasticna! Toliko topla i draga osoba. Moja firma je jednom unajmila da radi fotografije za nas. Jako je zabavna, sve vrijeme smo se smijali, ali i veoma profesionalna. Dobili smo predobre fotografije.
placa li Aida porez ili kao i vecina fotografa radi na crno?
Mojoj firmi je uredno izdala račun. Ne bi ona mogla raditi na crno ovo što ona radi. To mogu ovi svadbarski fotografi, ona radi sa ozbiljnim klijentima.
Jel Rovinj u Hrvatskoj ili Sloveniji?
Mi u Sarajevu nagradu damo uvjek nekom meHarmetliji sa Halal certifikatom,a to je slucajnost da taj uvjek bude iz Turske..???
Koji racku ces u Rovinju?.. Tešanj, Neum, Doboj??
Divna osoba i humanitarac prije svega, a onda predobra fotografkinja.
Bravo! Kvalitetno za razliku od mnogih fotografa koji se predstavljaju kao vrhunski a fotografije im smeće.
Čestate Aidi, toliko ljepote u jednoj krhkoj ženi koja pokreće ovaj uspavani svijet. Da bar neki nauče kako treba pošteno i požrtvovano raditi posao bez da si uključen u neku stranku kao uhljeb. Hvala ti što daješ svoj nesebičan dorinos i pokušavaš probuditi nas spavače da zastanemo i pogledamo svijet oko sebe. Respekt !!
Aida je naš najbolji fotograf. (Subjektivno mišljenje)
Djevojka stvarno ima talenat za hvatanje savršenog momenta u fotografiji, bravo Aida a i bravo Klixu jer su nam ponudili barem jedan osvježavajući članak danas.
da vas pitam, vi bi to morali znati, je li Rovinj sad u Hrvatskoj ili u Sloveniji ?
@mp3mp4 .... znaš da Hrvatska jedina ima samo lipe gradove. .
Lijepa i talentirana