Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serendaju likovi ili koji prodaju ovdje ili koji nisu makli nigdje ili imaju previše patriotizma i nemaju samokritiku, pa se vode mišlju: moje selo ljepše od Pariza. U Drini 10KK pljeska/hambač sa prilozima - ujedno i ručak i večera, haveru. OVdje niti daju račune niti išta (samim time ostaje im više profita), i onda ti prodaje M pod bubrege, umjesto da bude festival hrane - jeftino, a ukusno i obilno.
Kod nas se gleda za sve živo što manje dati i ponuditi, a što više uzeti (samo odmah, bajo moj, ako mogu stotine hiljada za noć); zato nam nema napretka sve sove godine.
nemam ja srca dat cvaju za hambaš 😂😂😂😂
Domaći food "artisani" su umislili da se nalaze u Londonu ili New Yorku pa prodaju sendvič za cvaju.
treba samo raditi i izlaziti i uzivati u zivotu
Sirotinja koja sebi ne može priuštiti malo skuplji burger ili sushi neka se kloni marketa, ide u pekaru i pusti nas s parama da uživamo
Jašta, samo nek te muzu.
Nije stvar para ljudino, nego kvalitete hrane...Prodavati nekome mudha za bubrege je jedno, a drugo je za 10 KM burger i napraviti od 10 KM burger, da mi vilica padne od ukusa i svega...
Hoce li opet hamburger okusa željezne šipke biti 20 KM 😂😂