Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O radu i programskoj šemi BHRTa mogu polemisati samo redovni pretplatnici a to su 90% Bošnjaci. Znamo koji mentoli gledaju PTPC pa neka tamo vode i sugerišu.
Samo da podsjetim da je ova Pejka zaposlena na prijedlog SDS-a,a imenovana zahvaljujuci SDA poslanicima u Parlamentu BiH.Na drustvenim medijima ona velica Karadjica i Mladica.
Zato vas i ne placam
Sve dok je nepotizma i stranaćkog uhljebljavanja biće nam svakim danom gore zahvala SDA ASDA SBB SDP .
Belmine, bitno je da Jaguar ide, da nikad nisi na radnom mjestu. I sve dok ti Karadžićevi i Bobanovi sljedbenici to omogućuju, tebi poravno.
svi znamo da vecina bh srba i hrvata nit gleda nit placa bhrt ali debili su uspjeli da ih cak i bosnjaci zamrze i vise ne placaju pretplatu..
ɴɖбнѣєʍ mн пєѣкɣ ɣ шɣпɖк. ʍɖѣʍɣɴє Δєӡоϸнѣєɴmнϸɖɴн.
@banovanisuljaga gdje nadje bosancicu font :)
Zasto klix brise odgovore upucene smrdonji i psihopati bulevaru, a njega pustaju da i dalje promovise govor mrznje?
Ovaj covjek ne zna gdje je supalj.
I ti mi ne mirišeš. Davno je tebe trebalo nogirat, al' vjerovatno si nečiji.
Kada ke dovde došlo da se prepucavaju, gasi svjetla i motaj kablove....
Neprijatelji naše zemlje i patriota u zemlji se ubace preko komunjara...ne bih glasao sa SDP i Našu stranku kad bih morao zbog toga umrijeti...
Neprijatelji naše zemlje i patriota u zemlji se ubace preko komunjara...ne bih glasao sa SDP i Našu stranku kad bi morao zbog toga umrijeti...
ma odmah otkaz onoj cetnikusi koja velica dozivotno optuzene ratne zlocince karadzica i mladica..sta takvi uopste rade u sarajevu i kako imaju obraza pojaviti se u ovom gradu..to je zadnje smece od ljudi
MA NIJE PEJKA KRIVA, KRIVA JE MAJKA PRIRODA. BELMINE, OSTAR REZ. SVE PO ZAKONU. ONA JE DOBRA SAMO ZA TRAKTORISTU ZVANOG RONHIL.
Pišaj po đikanima.