Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene licno vise interesuje kakva si izgledala kad su usla na jahtu i kad si izasla sa nje .
Klip klap, nema razlike..
Ja gledo, zadovoljan sam..
Dzaba , milf je milf..Nema jacih od njih
Seve je boNba.
Severina izgleda super ne samo za svoje godine moze i puno mladjim parirati. A ona samoprozvana diva neka joj se skine s kicme!
Vidjeli smo ovo već, nakon sretnog završetka njenog fenomenalnog kratkog filma. Bila je isto ovako mokra. Što od šampanjca, što od znoja, što od hercegovačkog pastuha.
Faca na prvoj slici, megasvrš
Došla našminkana, namirisana direktno iz SCC-a, nakon sat vremena oznojena, mokra, kvalitetno namirena odlazi pod tuš nakon što smo zajedno odradili max trening.
Dali brije ili joj je još čupava
Ovaj klixov Ai sladokusac. Komentari na račun Sevine proslosti mu ne smetaju.
Gledali smo mi i snimke prije i poslije.
Imali smo se priliku uzivo uvjeriti vise puta..
poznajemo sve njene treninge, uvijek ih odradi da valja