Ponovo ga prozvao
9

50 Cent otkrio zašto nikada nije bio na Diddyjevim ozloglašenim zabavama: Nisam za stvari koje on radi

L. R.
50 Cent i P Diddy (Foto: EPA-EFE)
50 Cent i P Diddy (Foto: EPA-EFE)
Reper i producent 50 Cent trenutno radi na dokumentarcu koji detaljno opisuje navodne zločine Seana "P Diddyja" Combsa, a nedavno je otkrio zašto nikada nije prisustvovao Diddyjevim zabavama unatoč tome što je bio pozvan.

Naime, nakon hapšenja P Diddyja, neke slavne ličnosti bliske Diddyju obrisale su profile na društvenim mrežama ili su zabranile komentare ispod svojih objava, što aludira da bi mogle biti povezane s njegovim ozloglašenim zabavama.

Međutim, na drugoj strani nalazi se 50 Cent, koji jasno poručuje da će se uskoro otkriti detalji slučaja i da će zbog toga mnoge zvijezde, koje su posjećivale takozvane "Bijele zabave" ili kako ih je P Diddy nazivao "freak-offs", naći u fokusu javnosti.

Budući da su 50 Cent i P Diddy već godinama u sukobu zbog privatnih, ali i poslovnih situacija, reper je za The Enthusiast Podcast otkrio zašto nikada nije htio doći na zabave, iako je više puta bio pozvan.

"Ja nisam išao na te zabave. Dakle, veliki dio slavnih za koje ne čujete da išta govore o ovom slučaju, u određenoj mjeri su bili dio tih zabava. Ja jednostavno nisam za ta jeziva s*anja, kao ni za sve stvari koje on radi. Ja sam samo malo više, možda biste mogli reći, jednostavan ili normalan", poručio je 50 Cent.

Dokumentarac, koji je trenutno u produkciji, režira Alexandria Stapleton, koja se, uz 50 Centa, navodi i kao izvršna producentica. Jackson i Stapleton su u saopćenju rekli da je riječ o "kompleksnoj priči koja se proteže decenijama, a ne obuhvata samo do sada viđene naslove ili isječke", te da namjeravaju "predstaviti autentične i nijansirane perspektive". Dokumentarac će biti dostupan na Netflixu.

Podsjećamo, P Diddy se trenutno suočava s optužbama za seksualno krijumčarenje i reketiranje koje su uključene u saveznu optužnicu u kojoj se navodi da je također sudjelovao u otmici, prisilnom radu, podmićivanju i drugim zločinima.