Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je 50 Cent odrastao u siromaštvu, prošao sve i svašta, i u siromaštvu i u bogatstvu ostao svoj, na zemlji, nije nikad uzimao nikakve droge. Čovjek je bio gladan, svidjelo mu se da jede skupu, uksunu hranu, da vozi super auta, ali nikad nije bio željan droge i izopačenosti, jer je kao dijete vidio kuda to vodi. Veliko poštovanje za 50 Centa, jedan od najvećih ikada u repu.
Zat
Jedini je 50 cent mogao da ga skuži, koji je bio prije popularnosti po zatvorima i upucavan od Hip hop mafije. Dje ćeš 50 centu prodavat šuplju, ajmo na fuka jarane i tako te fore. Didi kad je otvorio usta ovaj je znao odmah ko je i kakav je.
svega ovdje ima trgovina ljudima pedofilija prisiljavanje na narkotike pa ucjenjivanje pa fizički napadi prijetnje ima koliko hoćeš nije Amerika Bosna kao kasumovic što otkupi kaznu
znaci znao si sta radi a sutio si
estakfrillah
Lik je jedini upozoravao, ali nisu ga slušali.
Malo istrazio da vidim za sta je on optuzen, ova ulja sto spominju su mi smijesna, jer se kao predstavlja da su 'baby ulja' pa da nesto navedu da je vezano sa djecom, a optuznica nema nikakve veze sa tim. Navodno eto koristeno puno narkotika, woww pa pola Amerike koristi nekakve droge, da li legalne, ili ilegalne, da li kroz apoteku ih kupuju, ili ulicu. Partiji bili povezani sa prostitucijom... jah i to je dole novo.
Jedino konkretno jeste da je primoravao neke djevojke da tu dođu, mada mi to nema smisla, pa pola dole Amerike i zenskih bi platilo da budu u tom drustvu i da se drogiraju besplatno i provode. Meni vise lici da je naletio na 'pogresne' cure koje su odlucile da uzmu fine pare kroz tuzbu, a ti se jarane onda pravdaj.
A to sto je Bieber bio maloljetan kad je bio po tim zabavama, i po snimkama se vidi sta mu rade?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)