Nakon Velike Britanije
29

Adele bi uskoro na američko tržište mogla lansirati svoju liniju nakita, parfema i rublja

L. R.
Adele trenutno nastupa u Las Vegasu (Foto: Instagram)
Adele trenutno nastupa u Las Vegasu (Foto: Instagram)
Pjevačica Adele mogla bi slijediti stope drugih slavnih osoba, poput Beyonce i Christine Aguilere i izdati vlastitu liniju proizvoda, koja bi također mogla uključivati odjeću i parfeme.

Prema izvještavanju američkog Suna, kompanija "Melted Stone Publishing Ltd." u vlasništvu pjevačice Adele, prijavila je zaštitni znak za naziv "1, 2, Free", kako bi nakon odobrenja registracije u Velikoj Britaniji. pokrenula kolekciju proizvoda i u SAD-u.

Kako navode, proizvodi uključuju donje rublje, torbe, ruksake, satove, novčanike, privjeske za ključeve i mnoge druge modne dodatke.

Smatra se da bi ovaj potez samo dodatno učvrstio njenu popularnost kako na američkom, tako i na svjetskom tržištu. Osim vrhunskog muzičkog talenta, navodi se da je Adele pokazala da može biti i uspješna poslovna žena.

Adele trenutno nastupa u Las Vegasu, na turneji "Weekends With Adele", koju je započela u 18. novembra i trajati će sve do 23. marta 2023. godine.

Ova turneja je prvobitno odgođena s početka 2022. godine, nakon što je Adele odlučila da joj je potrebno više vremena za unapređenje produkcije. Prije početka nastupa u novembru, Adele je izrazila dozu nervoze zbog početka ovih performansa.

'Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati muziku, ali ima nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava u isto vrijeme", izjavila je Adele.

Neke od ulaznica za prvi nastup ove britanske zvijezde u Las Vegasu koštale su čak 40 000 dolara (oko 73 000 KM). Visokim cijenama pripisana je činjenica da Adele ne nastupa često uživo, što je čini vrlo poželjnom na muzičkoj sceni.