Pjevačica se opustila
49

Adele malo popila u noćnom klubu pa na iznenađenje svih zaplesala oko šipke

D. J.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Adele se u četvrtak navečer opustila u londonskom noćnom klubu Heaven nakon svog pojavljivanja u emisiji "Graham Norton Show".

33-godišnja britanska pjevačica Adele šokirala je posjetitelje kluba kada je uletjela na pozornicu na kojoj se odvijalo natjecanja u plesanju striptiza.

Pjevačica je prvo s društvom iz VIP dijela bodrila sve natjecateljice i pomno pratila njihove izvedbe, a onda im se odlučila pridružiti. Popela se na pozornicu i izvela ples na šipci dok su je plesačice u toplesu kao i svi u klubu gledali u šoku.

Sve su to zabilježili posjetitelji kluba dok je plesala uz hit "It's Raining Men" i snimke su brzo počele kružiti po internetu.

Obožavatelji su bili šokirani kad su vidjeli dobitnicu BRIT nagrade na pozornici.

"Zato volimo Adele: samo je ona ikona, pijana i koja se ludo zabavlja", "Tko se mogao kladiti da će se ovo dogoditi u 2022. godini", "Adele je kraljica", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Adele se nedavno našla na meti kritika nakon što je otkazala koncert u Las Vegasu, a šuškalo se da je razlog tome sedam godina stariji sportski agent Paul Rich s kojim je od početka 2021. godine. Prema pisanju The Suna navodno su tijekom posljednjih nekoliko tjedana imali nesuglasica jer nisu pronalazili vremena da se vide, što zbog njegovog posla, što zbog njezina koncerta, koji u konačnici nije održala, no Adele je kasnije kazala da je sve u redu u njihovoj vezi.