Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šejtan je uzeo pod svoje, a mogla gledati live od Pezića i postavljati pitanja
Da je indijanka zvala bi se Krava koja zavija
Prije par godina sipka ne bi izdrzala ovaj stres
Ona je nekad bila klasa iznad ovih danasnjih otrcanih pjevacica. Mogla je da bude uzor mnogima po stilu, skromnosti, manirima i svemu ostalom. Sad je puca neka kriza izgleda, otkad je smrsala samo se glupostima bavi, razgolisi se i hodaj po partijama i nek se traca jesi li sa ovim ili si sa onim. Zao mi je, bila si gospodja nekad!
.... ova omršavila 100 kg , a još uvijek kAo nilski konj ! 🙄 .... pa koliko je kila imala ?!?!?!?!?
Debela verzija Nicole Aniston.
Kad je se ovo kod nas slušalo ja u srednju isao jbt koliko zaostaju za nama 🤣🤣🤣
Ova je smrsala izgleda samo u glavu.Pr.d.ara je još volšebna.
Uh, srecom jaka sipka.
Najmanje pola vijesti na portalima članci o nebitnim ljudima koji su nekom platili da napiše priču o njima ili objavili na svojim instagram, facebook ili twitter profilima a onda svi ostali (između ostalih i Klix) to preuzeli i šire dalje. Zaglupljivanje masa level pro plus max. Što je najgore, ne postoji više profesionalan portal. Svi postali Express, Kurir i ostali smećarski tabloidi.