Otkrila i kako je smršala
27

Adele u intervjuu s Oprah priznala da ju je bilo sram zbog razvoda

N. O.
Adele i Oprah (Foto: Twitter)
Adele i Oprah (Foto: Twitter)
Sinoć je u SAD-u prikazan eksluzivni i opsežni intervju koji je Oprah Winfrey radila s pjevačicom Adele, a koja je tom prilikom otkrila da je bilo sram zbog svog razvoda, kao i mnogo detalja vezanih za svoj gubitak težine, inspiraciju za pjesme, sina i odnos s ocem.

Američki specijal u udarnom terminu označio je njen prvi TV intervju o novom albumu, a pjevačica je tom prilikom otkrila kako se osjećala kao da "nije poštovala" ideju braka kada se rastala od svog supruga Simona Koneckog 2018. godine.

Dodala je da su je "zastrašujući napadi anksioznosti" nakon razvoda naveli da usvoji režim vježbanja koji je doveo do toga da je izgubila 45 kilograma za dvije godine.

Također, dio specijala bio je i koncert gdje je Adele izvela nekoliko novih pjesama i ranijih hitova u slikovitoj opservatoriji Griffith u Los Angelesu.

Uz zvijezde koje su prisustvovale koncertu poput Lizzo, Jamesa Cordena i Melissu McCarthy, nastup u sumrak je bio prvi put da ju je Adelein mali sin, Angelo, vidio kako nastupa uživo.

"Apsolutna je čast mog života, dušo, imati te večeras ovdje", poručila je pjevačica sinu.

Muzika je bila izmiješana isječcima intervjua, snimljenih u istoj bašti gdje je Winfrey razgovarala s Meghan Markle i princem Harryjem ranije ove godine.

Neka od najvećih otkrića iz intervjua obuhvataju pjevačicin razvod te je tom prilikom Adele priznala da je cijeli život bila opsjednuta porodicom što je povezano s činjenicom da je njen otac otišao od kuće kada je imala samo dvije godine.

"Od malih nogu obećala sam sebi da ćemo, kada budem imala djecu, ostati zajedno. I pokušavala sam jako, jako dugo", rekla je.

Adele je rekla da je prvi put shvatila da joj se brak raspada kada je uradila test ličnosti u časopisu, a jedno od pitanja glasilo je "šta je to nešto što niko nikada ne bi znao o tebi?", tada je priznala svojim prijateljima: "Stvarno nisam sretna. Ne živim, samo se mučim. "

Govorila je i o inspiraciji za pjesme poput "Hello" i "Someone Like You" koje su dirnule milione ljudi, ali priznala je da je snaga njene muzike za nju misterija.

"Ne mislim, kao osoba, da imam ono što moje pjevanje ima. Povlačim to s nekog drugog mjesta i ne znam kako da mu pristupim. To je divlje, jer mislim da nisam toliko duboko u stvarnom životu", nasmejala se.

Upitana zašto je otkrila toliko privatnih informacija u svojim stihovima, Adele je objasnila da želi da umiri ljude koji prolaze kroz slična iskustva.

Također, Adelein izgled u posljednje dvije godine bio je predmet mnogih spekulacija, nakon što je smršala skoro 45 kilograma u novom režimu vježbanja.

Zvijezda je rekla da se transformacija "uglavnom" odnosila na kontrolu njene anksioznosti.