Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noor Alfallah (29) Al Pacino 100 miliona
**be li on ovo ili samo voda?
On je sklep'o dijete, prema tome što se tiče njega ona je yebana...a vi se i dalje kupajte!
Kažu u tekstu stariji Al od njenog oca a da dodam da je vjerovatno stariji i od njenog djeda.
Jarane, otvori li se kišobran...
Covjece dragi pa djevojka je 94 godiste s likom koji ima 82 godine :OO Pa mi 92 godiste trebamo biti s djevojkama 2004 i 2005, sve sto je legalno to je i moralno..
Dobra mu za kateter zamjenit jedino
Žene slati u vojsku i predstojeći rat obavezno. Pa dvaka je sad sponzoruša. Jadni mladi momci ne mogu naći vršnjakinju za ženu...
ala s kim god snime stariji je 20-30-50 godina
bolesno... djed moze da joj bude
Nažalost ljudi promaše zivotnu filozofiju koju baziraju da samo se koncentriraju na ovaj svijet i nastoje ga uciniti slatkim max koliko mogu ali jednostavno to ima rok trajanja i ta činjenica ograničava taj uzitak ako je ne zelis prihvatiti i za nju se pripremati tj naci balans između ovog i budućeg svijeta..
Cekaj ti taj buduci svijet koji ne postoji i nadaj se istom...pametni uzivaju u stvarnom.
Vidi se na njima da je ljubav u pitanju
Ljubav 😎
Cuvaj malog kao da je tvoj