Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekao sam 35 godina na ovo i evo,konacno sam saznao nesto o njegovoj samozatajnoj supruzi.
Jarane biseri se cuvaju za stare dane!!haha
Brat ima skoro 60 godina ,izgleda Biba pored njega jedno 15- 20 godina starije.Ne znam koliko je njoj godina ali lik je faca i dan danas nevjerojatno!!
Sta je vidio u njoj svega ti ne lici na nista
Starka katastrofa.
Legenda
Što moja Bibo?
Daj prestanite da izmišljate reči po ko zna koji put, imam 45 godina nikad u životu nisam čuo za reč "samozatajna". Pa ne postoji prevod ni na jedan jezik.
pa kad si jedino čitao listić na kladionici
Zaboljele su me i oči i mozak od ovolikog broja grešaka u tekstu. Po ko zna koji put vas molim da opismenite vaše novinare i lektore. Lektor obavezno da se podsjeti osnovnih stvari što se tiče pravopisa.
A kako bi se samozatajna supruga reklo na bosanskom jeziku. Ni Google translate ne zna@
Biba mu nana :) , 15 godina starija od njega, Bibi 75g, njemu 60g, sto ti je reci ljubav, udo se nas Amiraga , LAV ili ti ga LEO bosanski u Istri. Amirov moto, ljubav godine ne broji :) !
Leo izgleda puno mlađe. Svaka čast na 35 godina braka. Želim vam još toliko.
Molim za prevod rijeci (valjda je rijec) "samozatajna". Hvala unaprijed.
Neko ko se ne eksponira mnogo i ne otkriva puno o svom privatnom životu.
sinonim za osobu koja se ne voli javno eksponirati i skromnost joj je vrlina.. a inace dama je vlasnica restorana i apartmana u Umagu
Biba ima restoran negdje na hrv primorju i teski je alkoholicar
Bar ga neće ostaviti ko ona harisa
Pustimo čovjeka da odmori, ipak je radio punih 15 godina!
Hoću da pevam lepo kao Zdravko Čolić hoću da imam para kao Zdravko Čolić fanovima delim slike smeškam se na ženske krike uvek izvan politike kao Zdravko Čolić Hoću da teram kosu kao Zdravko Čolić hoću da živim isto kao Zdravko Čolić kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doris i Čorba sada samo Zdravko Čolić :))